Find herunder en psykolog i Vejle, der kan hjælpe med dine problemstillinger

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Vejle'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Vejle

Vejle ligger i Vejle Kommune i Region Syddanmark. Kommunen har knap 110.000 indbyggere, hvoraf de godt 53.000 bor i Vejle, hvilket gør byen til Danmarks 9. største by. Byen har en dejlig beliggenhed i bunden af Vejle Fjord, med stejle skrænter til alle sider. Vejle er kendt for sine naturskønne områder Munkebjerg og Veje Ådal, og mange steder finder man spor af byens lange historie, der går helt tilbage til 1100-tallet, dette betyder også masser af seværdigheder fra byen historie. Ikke langt fra Vejle ligger byen Jelling med Jellingestenene, som henholdsvis Harald Blåtand og Gorm den Gamle rejste i Vikingetiden.

For børnefamilier finder man desuden ikke langt fra Vejle Givskud Zoo samt Legoland, der hvert år besøges af mange turister ikke kun fra Danmark, men fra hele verden.

Erhvervsmæssigt var Vejle tidligere kendt for de mange bomuldsspinderier, i de senere år mere kendt for tyggegummifabrikken Dandy. Desuden er slagteriet Tulip en af byens store virksomheder, samt mange større IT-virksomheder. Erhvervsmæssigt altså en by i stadig udvikling.

Byn har mange gode tilbud indenfor børnepasning og folkeskoler, flere privat- og friskoler, to gymnasier og flere tekniske skoler, og mange tilbud indenfor videregående uddannelse, blandt andet sygeplejeskole og afdelinger af Syddansk Universitet.

Vejle er en meget aktiv handelsby med gågaden og to store shoppingcentre i midtbyen, og for den store eller lille sult tilbydes der restauranter i alle prisklasser.

På idrætsområdet er byen kendt for sin traditionsrige fodboldklub med bysbarnet og fodboldlegenden Allan Simonsen. I øvrigt finder man næsten alt, hvad hjertet begærer indenfor sport, hvad enten man er til andre boldspil, boksning, svømning – alt sammen samlet i DGI-huset, der råder over fem haller og en svømmehal.

 

Bor du i Vejle og får brug for psykologhjælp til individuel, par- eller familieterapi, kan du herover eller ved brug af filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger.

Søger du grupper, kurser eller foredrag, kan du i psykologbogen finde gode tilbud – søger du for eksempel en gruppe til din teenagedatter eller et foredrag om parforhold, finder du det her.

Er du leder af en virksomhed og søger et foredrag eller kursus til dine medarbejdere – måske et foredrag om misbrug eller et kursus i kognitive færdigheder, kan du i Psykologbogen finde mange spændende tilbud her.

Er du psykolog og har brug for efteruddannelse eller supervision, findes det her.

Lokale tilbud

Ved akut behov for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen, som eventuelt kan henvise dig til psykiatrisk skadestue.

Du kan også ringe på kommunens Akuttelefon 76 81 91 91 – alle kan henvende sig om akutte problemer – sindslidende, pårørende, naboer osv.

Unge i alderen 13-17 år kan desuden henvende sig til Ungekontakten for rådgivning og støttende samtaler.

For børn, unge og deres forældre findes Åben Rådgivning - et tilbud til børn/unge og deres forældre. Læs mere her.

Kvinder, der er udsat for vold eller trusler, kan henvende sig til Vejle Krisecenter på telefon 75 83 93 33

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende pludseligt får det psykisk dårligt, er det en god idé at henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig til Psykiatrisk Akutmodtagelse i Kolding – ring gerne først på telefon 99 44 77 50.

Børn, unge og familier har forskellige muligheder for at få vejledning og hjælp, herunder eventuelt psykologsamtaler, i tilfælde af for eksempel skilsmisse, mistrivsel, mobning med mere. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.