Søger du en psykolog I Bramming eller omegn, har du fundet det rette sted. Se her dine muligheder for psykologhjælp i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Bramming'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Bramming

Bramming er en stationsby på strækningen Esbjerg-Kolding, beliggende i Esbjerg Kommune i Region Syddanmark. Bramming tæller godt 7.000 af kommunens 115.000 indbyggere. Arkæologer har med fundet af resterne af en boplads påvist, at der har boet mennesker i området siden jernalderen. Bramming er en by med et rigt foreningsliv både indenfor sport og kultur. Bramming er en typisk mellemstor dansk by med mange parcelhuskvarterer og en ældre bymidte hvor man finder et pænt udvalg af butikker, banker, frisører og spisesteder. I landsbyen Sejstrup lige syd for Bramming ligger Midtgaarden, som er et behandlingscenter for misbrugere, heraf også misbrugere med psykiske diagnoser. På den gamle herregård Bramming Hovedgård holder Sydvestjyllands Efterskole til, ligesom man i Bramming finder en landbrugsskole og en idrætsefterskole. Unge som ønsker øvrig uddannelse skal pendle de 25 kilometer til Esbjerg, hvor mulighederne for uddannelse er mange – 2 gymnasier hvor der kan læses almene gymnasiale fag, tekniske og handels fag foruden mulighed for at læse adskillige fag på universitetsniveau. Erhvervslivet i Bramming består mest af mindre virksomheder, blandt andet håndværksvirksomheder, mindre produktionsvirksomheder og diverse liberale erhverv som banker, frisører, ejendomsmæglere, læger samt et mindre antal psykologer. Der er dog generelt gode muligheder for at finde en dygtig psykolog i det sydvestjyske, blandt andet i byerne Ribe, Esbjerg og Varde. Her kan du finde psykologer som tilbyder individuel terapi, par-, gruppe- og familieterapi. Herover kan du se mulighederne for psykologhjælp i dit område, eller du kan søge ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe, et foredrag eller et kursus for private – måske har du en angstdiagnose og kunne tænke dig at deltage i gruppeterapi, eller du søger et kursus i mindfulness – kan du se mulighederne her.

For erhvervsledere som ønsker at finde et kursus eller foredrag til sine ansatte, for eksempel et kursus for sundhedspersonale eller et foredrag om stressforebyggelse, kan finde tilbuddene her.

Er du uddannet psykolog og har du brug for at finde et efteruddannelseskursus – måske ønsker du at blive en bedre parterapeut eller har lyst til at lære mere om hypnose – finder du gode tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Psykologer og andet sundhedspersonale som søger supervision, individuelt eller i grupper, finder det, de søger, her.

Kommunale tilbud

Pykiatrisk Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er en døgnåben afdeling for personer, der har akut brug for hjælp til psykiske problemer. Her er åbent for alle med eller uden lægehenvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse kan kontaktes på telefon 99 44 67 00.

Esbjerg Kommunes Psykologiske Center varetager rådgivning og behandling af børn med psykiske diagnoser, børn og familier i tilfælde af omsorgssvigt samt rådgivning til personer, som arbejder professionelt med disse grupper. Centeret kan kontaktes på telefon 76 16 65 20 eller ved at sende en SMS til 40 30 98 33

For alle unge gravide og mødre under 26 år har Esbjerg Kommune tilbuddet Familiens Hus, hvor man kan møde andre unge mødre samt få støtte og vejledning af blandt andet sundhedsplejerske, jordemoder og psykolog.  

Psykologisk Center Esbjerg er Esbjerg Kommunes afdeling for børn, unge, familier og personer som arbejder med børn, som har brug for støtte og vejledning til forskellige problemstillinger. Du kan læse mere om centerets tilbud her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.