Er du på udkig efter en psykolog i Jelling, er du landet det rigtige sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Jelling'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Jelling

Jelling er en by beliggende i Vejle Kommune i Region Syddanmark. Vejle Kommune har ca. 110.000 indbyggere hvoraf de ca. 3.500 bor i Jelling. Jelling er stationsby på linjen Fredericia – Struer. De fleste danskere kender Jelling som værende byen, hvor Jellingstenene står. Jellingstenene er rejst af henholdsvis Gorm den Gamle som et minde over hans hustru, Thyra, og Harald Blåtand som et minde over hans forældre, Gorm og Thyra. Jellingstenene har stor betydning for Danmarks historie, idet de betragtes som dåbsattest for Danmark, og den nuværende danske kongeslægt stammer i lige linje fra Gorm den Gamle. I det hele taget er områderne omkring Vejle med moser og hedelandskaber rige på historie fra oldtiden; i nærliggende Egtved blev det velbevarede bronzealderfund Egtved-pigen i starten af forrige århundrede fundet. Jelling afholder hvert år en musikfestival med især populære danske pop- og rocknavne. Jelling har eget bryggeri i Byens Café, put and take sø og idrætsforeninger med noget for enhver smag. Jelling har alt til de daglige indkøb – flere supermarkeder, bank, blomsterhandler, frisør samt flere spisesteder. Byens Hus er et samlingspunkt for byens indbyggere; her findes borgerservice, bibliotek og Byens Café. Jelling er en studieby – forstået på den måde, at her findes billige studieboliger og mange aktiviteter for unge; transport til Vejle med videre forbindelse til andre dele af landet er velfungerende og især lærerstuderende fra Vejle bosætter sig i Jelling. Erhvervslivet i Jelling er præget af turisme, handel, håndværk og mindre produktionsvirksomheder. Er erhverv i fremgang i regionen, psykologfaget, er endnu ikke så godt repræsenteret i Jelling, men til gengæld har man masser af muligheder for at finde en psykolog, der kan hjælpe med de psykologiske problemstillinger, man måtte have, i Vejle mindre en 10 kilometer fra Jelling. Har du brug for individuel terapi, parterapi, familie- eller gruppeterapi, kan du se mulighederne herover, eller du kan søge på specifikke problemstillinger i menuen til venstre.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for private – gruppeterapi for personer med angst eller depression, et kursus for forældre eller måske et foredrag om stress – finder du det her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske ønsker I at blive bedre til stresshåndtering, eller I søger efteruddannelse for pædagoger – så findes det her.

Psykologer som søger efteruddannelse, finder mange spændende tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Supervision for psykologer og andre sundhedsuddannede – individuelt eller i gruppe – findes her.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende pludseligt får det psykisk dårligt, er det en god idé at henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig til Psykiatrisk Akutmodtagelse i Kolding – ring gerne først på telefon 99 44 77 50.

Børn, unge og familier har forskellige muligheder for at få vejledning og hjælp, herunder eventuelt psykologsamtaler, i tilfælde af for eksempel skilsmisse, mistrivsel, mobning med mere. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.