Bor du i Løgstør og har du brug for at finde en psykolog, er du landet det rigtige sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Løgstør '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Løgstør

Løgstør er en mindre havneby ved Limfjorden i Vesthimmerlands Kommune i Region Nordjylland. Byen tæller godt 4.200 af kommunens ca. 38.000 indbyggere. Byens kerne bærer præg af mindre huse bygget til fortidens fiskere og sømænd. Hvor nabobyen Nibe betegner sig selv som Sildebyen, kalder Løgstør sig Muslingebyen – de lave vande i Limfjorden gør vandet ideelt til muslingefiskeri, men også mange andre arter kan fiskes i fjorden. Er man ikke til fiskeri byder fjorden på gode forhold til forskellige former for sejlsport. Og foretrækker man landjorden er Løgstør omgivet af skønne skov- og strandområder med masser af muligheder for dejlige naturoplevelser. Byens lille, hyggelige havn fungerer hovedsagligt som lystbådehavn. Da det gamle svineslagteri blev nedlagt overgik bygninger til en fiskekonservesfabrik, et erhverv, byen til alle tider har været kendt for. Andre betydningsfulde erhverv i Løgstør er turisme og handel. Psykologfaget – et erhverv i fremgang – er etableret i området og man har mange muligheder for psykologhjælp hvis man rejser de knap 50 kilometer til regionens hovedby Aalborg. Her finder du et stort udvalg af dygtige psykologer, som tilbyder terapi – individuelt, parterapi, familie- og gruppeterapi.

Herover kan du se udbuddet af psykologer i dit område, eller du kan vælge at søge på en psykologisk problemstilling ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter et kursus en gruppe eller et foredrag for privatpersoner – måske et kursus i konflikthåndtering eller en gruppe for personer med angst eller depression – finder du mulighederne her.

Erhvervsfolk som ønsker at finde et kursus eller foredrag til sine ansatte – for eksempel et kursus i mindfulness på arbejdspladsen eller et kursus i kognitiv terapi for sundhedspersonale – kan se tilbud fra psykologer her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse, finder du på Psykologbogen mange spændende tilbud om velkendte og nye terapiformer – find dit kursus her.

Supervision for psykologer og andet sundhedspersonale, individuelt eller i grupper, finder du her.

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.