Er du på udkig efter en psykolog i Nykøbing Sjælland, måske Højby, Vig eller Rørvig, er du kommet til det rette sted. Få her overblik over psykologer i dit område som tilbyder terapi, kurser, foredrag og supervision.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Næstved'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Næstved

Nykøbing Sjælland er en by i Odsherred Kommune i Region Sjælland. Odsherred Kommune har ca. 32.500 indbyggere, heraf bor de ca. 6.000 i Nykøbing Sjælland. Af andre større byer i Odsherred Kommune kan nævnes Hørve, Asnæs, Vig, Højby og Rørvig. Byen ligger trygt i bunden af Nykøbing Bugt, som er en del af Isefjord. Odsherred har mange sommerhusområder og med god grund – her er masser af smuk natur med mange hvide sandstrande og skovområder, som indbyder til dejlige naturoplevelser for hele familien. Nykøbing Sjælland er en levende handelsby som har et stort opland blandt andet i form af de mange sommerhusområder. Odsherredbanen kører mellem Holbæk og Nykøbing Sjælland med stop i blandt andet Højby, Vig og Fårevejle. Nykøbing Sjælland er en havneby med en hyggelig, aktiv lystbådehavn. Erhvervslivet i Nykøbing Sjælland er præget af turisme, men også håndværk og fødevareindustri har gode vilkår i Odsherred. Et andet erhverv i fremgang er psykologfaget, du finder i området mange dygtige psykologer.

Bor du i Nykøbing Sjælland eller Odsherred i øvrigt og har du brug for at finde en psykolog til terapi, kursus eller supervision, kan du se mulighederne herover eller du kan søge på specifikke problemstillinger i menuen til venstre. Du finder på Psykologbogen dygtige psykologer som tilbyder individuel terapi, par-, gruppe- og familieterapi, spændende kurser og foredrag samt supervision af psykologer og andre fagfolk.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller foredrag for private – for eksempel et kursus for forældre eller et foredrag om barnets udvikling – kan du se tilbuddene her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i stresshåndtering eller et kursus for læger og sygeplejersker – finder du mulighederne her.

For psykologer byder Psykologbogen også på spændende kurser og foredrag – måske søger du efteruddannelseskursus i parterapi – du kan finde de gode tilbud her.

Er det supervision du søger – for psykologer eller andre faggrupper, individuelt eller i grupper – kan du se mulighederne her.

 

 

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende akut får brug for hjælp til psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig til Region Sjællands Psykiatriske Akutmodtagelse. Afdelingen har døgnåbent og man kan henvende sig med eller uden lægehenvisning. Den nærmeste afdeling findes i Roskilde og har telefon 47 32 77 41.

Odsherred Kommune har forskellige kursustilbud til borgere med forskellige fysiske og psykiske lidelser. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Børn og unge, deres familier og personer som arbejder med børn kan gratis og eventuelt anonymt modtage råd og vejledning i tilfælde af mistrivsel, skilsmisse, overgreb mm. Læs mere her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.