Find her psykolog i Jægerspris, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Jægerspris '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Jægerspris

Jægerspris er en mindre, hyggelig by beliggende i Frederikssund Kommune i Region Hovedstaden. Byen ligger i den del af Nordsjælland, der betegnes Hornsherred. Der bor ca. 4.100 indbyggere i byen, som hovedsagelig består af ældre og nyere villakvarterer. Her findes et par supermarkeder og caféer, et lille bibliotek, en folkeskole og et lægehus. Byen er opstået i 1870 omkring Jægerspris Slot, hvor Grevinde Danner boede efter Frederik d. VII’s død. Grevinde Danner testamenterede slottet til ”gavn for fattige og efterladte piger”, og Grevinden oprettede i 1873 Kong Frederik den Syvendes Stiftelse for fattige piger og kvinder – det, vi i dag kender som Grevinde Danner Stiftelsen. Jægerspris Slot fungerer i dag som børnehjem og andre sociale behandlingstilbud.

Nord for Jægerspris ligger den fredede Nordskov, hvor man kan se 3 egetræer, der alle er mere end 1000 år gamle. Ved Jægerspris finder man et museum i form af en fungerende vindmølle, som på dage, hvor der er vind nok, maler korn til mel.

Bor du i Jægerspris og får behov for en dygtig psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du i Psykologbogen finde lokale tilbud. Se herover, eller brug filtrene til venstre til din søgning.

Er du på udkig efter en psykolog til gruppeterapi, kursus eller foredrag – måske søger du en gruppe til din teenagedatter eller et kursus i stresshåndtering – finder du mulighederne her.

Er du leder af en virksomhed og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i mindfulness eller et foredrag om alkoholmisbrug – finder du dine muligheder her.

Psykologer, der søger efteruddannelse og supervision, finder mulighederne her.

Kommunale tilbud

Ved akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du kontakte egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig hos en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser.

For borgere i Frederikssund Kommune, der lider af angst og depression, og som er motiverede for at arbejde med egen udvikling, tilbyder kommunen et gruppeforløb med instruktører, der selv kender til angst og depression. Læs mere her.

Børn og unge, forældre samt personer, der arbejder med børn og unge, kan få råd og vejledning hos Frederikssunds Kommunes Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), som har psykologer og andre behandlere ansat – hør mere på telefon 47 35 18 10 eller 47 35 18 12.

Er du under 18 år og har du problemer – derhjemme, i skolen, med kammeraterne – kan du kontakte kommunens Åben Anonym Rådgivning – ring på telefon 80 30 10 10 eller læs mere her.

Regionale tilbud

 

Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:

Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.

På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.

Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.

Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.

Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.