Søger du efter en psykolog i Horsens, så er du kommet til det rigtige sted. Få et overblik over psykologtilbud i byen, indenfor privat og offentligt regi, samt få et overblik over hvad psykologer tilbyder af kurser, gruppeforløb og foredrag i Horsens eller nærområdet

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Horsens '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Horsens

Horsens by ligger i Horsens Kommune i den sydøstlige del af Region Midtjylland. Byen tæller knap 56.000 af kommunens godt 88.000 indbyggere. Byen ligger i bunden af Horsens Fjord, en 18 kilometer lang fjord, hvor man finder de små, flade øer Alrø, Hjarnø og Vorsø, alle tre øer er interessante for deres geologi og fugleliv. Af disse er kun Alrø og Hjarnø beboede. Alrø kan nås via en dæmning; Hjarnø har en lille færge med mange daglige afgange. Byens historie går tilbage til ca. det 12. århundrede, og har altid været en vigtig handelsby. Byens hovedstrøg, Søndergade, er Danmarks bredeste gågade. Her findes hovedparten af byens butikker, et bredt udvalg af kædebutikker og specialforretninger. På området omkring havnen findes store varehuse med dagligvarer, byggemarkeder og møbelforretninger. Havnen er stadig – modsat havne i flere andre af landets større byer – en meget aktiv erhvervshavn. Horsens er transportcentrum for Jylland, og byens erhvervsområder er hastigt voksende. Kulturelt kan byen fremvise især to museer, der begge er en direkte følge af byens historie: Industrimuseet, samt Fængselsmuseet i det tidligere Horsens Statsfængsel, sidstnævnte var i mange år det, byen på godt og ondt var mest kendt for. Kommunen huser dog stadig et af landets største, lukkede fængsler, nemlig Statsfængslet Østjylland, som ligger ca. 15 kilometer nordvest for byen. En anden af kommunens store virksomheder er Danish Crown slagteriet med 1300 ansatte. I det hele taget er byen en attraktiv erhvervsby frem for alt, kommunen og VIA Campus Horsens har indgået et samarbejde med Aarhus Universitet for dels at øge udviklingen af kompetencer og viden hos kommunens virksomheder gennem at tilbyde studerende praktik og studieprojekter, dels at lokke kvalificeret arbejdskraft fra universitetsmiljøet til at slå sig ned i kommunen.

Således har også mange psykologer, der har studeret på Aahurs Universitet, valgt at bosætte sig og åbne praksis i Horsens. Dette betyder at borgere i kommunen, der har behov for psykologhjælp, har gode muligheder for at finde en psykolog, der kan tilbyde individuel, par, familie- og gruppeterapi. Brug filtrene til venstre, eller find herover en dygtig psykolog.

Er du for eksempel på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller foredrag – måske en gruppe for teenagepiger eller et kursus in mindfulness – finder du mulighederne her.

Erhvervsledere der ønsker at tilbyde medabejderne et kursus eller foredrag – måske et kursus i kognitiv terapi for misbrugere, eller et kursus i at lære at tale med børn, finder lokale muligheder her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse eller supervision, finder du det her.

Kommunale tilbud

Horsens Sund By er et projekt, der skal fremme fysisk og psykisk sundhed på alle fronter og for alle borgere. Læs mere her.

Familierådgivningen for børn, unge og deres familier yder gratis rådgivning, eventuelt anonymt. Familierådgivningen kan kontaktes på telefon 76 29 34 00. 

 

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.