Søger du efter en psykolog i Viborg eller omegn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Se herunder udbuddet af professionelle psykologer nær dig.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Viborg '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Viborg

Viborg med godt 38.500 indbyggere ligger i Viborg Kommune, som har 94.500 indbyggere og ligger i Region Midtjylland. Viborg er som en af Danmarks ældste byer historisk et spændende sted. Beliggenheden på en bakke midt i Jylland gjorde, at byen var perfekt for gudedyrkelse. I vikingetiden og senere i middelalderen var byen centrum for den nordlige del af Jylland, og i nutiden findes hovedsædet for Region Midjylland her. Historien ses blandt andet i anlægget Borgvold, som er en rest af et gammelt fæstningsværk, samt Sortebrødre Kirke, en del af et tidligere kloster. Viborg Domkirke, der menes ligesom byen at være grundlagt for mere end 1000 år siden, ligger på et sted, man mener før kirken blev bygget var et hedensk helligt sted.Viborgs hyggelige centrum med gågaderne rummer masser af butikker for de shoppelystne, desuden er byen ofte vært for diverse messer. Øst for byen ligger Nørresø og Søndersø, og i byens østlige udkant ligger ældre villaer med en fantastisk udsigt over området med dets bakker og skove.

Viborg Kommune er en erhvervskommune i vækst – samarbejde med virksomheder udenfor landets grænser vægtes højt, og mange unge mennesker flytter til kommunen for at arbejde. Unge, som flytter til Viborg Kommune for at uddanne sig, tibydes garanti for, at de kan få et sted at bo. Viborg er en by i stadig udvikling, der bygges nyt både omkring byen og i centrum, hvor Viborg Baneby på området omkring jernbanen, et område hvor nyt og gammelt byggeri forenes i en ny, bæredygtig bydel.

Bor du i Viborg eller omegen og får brug for at tale med en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du herover finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger, eller du kan søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Søger du en gruppe, et kursus eller et foredrag – måske en angstgruppe eller et forældrekursus – finder du tilbuddene her.

Er du leder af en virksomhed på udkig efter et kursus eller foredrag til dine ansatte – for eksempel et kursus i stresshåndtering – finder du mulighederne her.

Er du psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, finder du mulighederne i dit område her.

Kommunale tilbud

Får du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan, om nødvendigt, henvise til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser.

Viborg Kommune er medlem af Sund By Netværket, som arbejder for at fremme folkesundheden, ikke mindst den psykiske sundhed. Læs mere her

Familieafdelingen i Viborg Kommune yder rådgivning og vejledning til børn, unge og deres familier. Afdelingen kan kontaktes på telefon 87 87 76 40

Åben Anonym Rådgivning er gratis familieorienteret rådgivning til børn/unge og familier, der har det svært med for eksempel mobning, misbrug, skilsmisse, opdragelse mm. Ring på telefon 87 87 76 41, eller læs mere her.

Er du elev på Viborg Gymnasium, og har du problemer – med dit selvværd, derhjemme, i skolen – kan en af gymnasiets studievejledere eventuelt henvise dig til samtaler med en psykolog.

Viborg Selvhjælp: Skaber rammerne for at mennesker, der har fælles problemer og interesser kan få mulighed for at mødes i grupper med henblik på at udveksle tanker og erfaringer om et fælles emne. Viborg Selvhjælp tilbyder også individuelle samtaler med frivillige og har dertil en torsdagscafé tilknyttet, hvis man er interesseret i uformelt samvær med andre. Hør mere på telefon 86 60 15 00

Borgere i Viborg Kommune, som lider af angst eller depression, tilbydes kurser i at tackle sygdommen, se mere her

Viborg-Life er en kommunal hjemmeside med råd og vejledning til alle, der ønsker at forbedre deres sundhedstilstand, ikke mindst når det gælder at forebygge stress.

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.