Er du på udkig efter en dygtig psykolog i Ringkøbing, er du kommet til det rette sted. se her, hvad psykologer tilbyder indenfor terapi, grupper og kurser i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ringkøbing'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ringkøbing

Ringkøbing ligger i Ringkøbing Kommune i Region Midtjylland. Kommunen har ca. 57.000 indbyggere; heraf er de ca. 9.700 bosiddende i Ringkøbing. Byen ligger ved Ringkøbing Fjord, som adskiller sig fra andre danske fjorde ved at være næsten en indsø, skærmet mod Vesterhavet af to smalle tanger som ved Hvide Sande er forbundet af et sluseanlæg, som regulerer vandstanden i fjorden. Størstedelen af fjorden er fuglereservat og fjorden har et rigt plante- og fiskeliv. Området vest for Ringkøbing ud mod Vesterhavet er et populært sommerhusområde, hvilket præger bybilledet i form af masser af shoppeglade mennesker. Især er mange tyske turister glade for området, som ligger mindre end 150 kilometer fra grænsen. På havnen i Ringkøbing har Vestas en stor produktionsafdeling. Ringkøbing er en dejlig by både at besøge og at bosætte sig i. Erhvervscenteret i kommunen har iværksat ordningen Ægtefællejob, som hjælper til at skabe kontakt mellem ægtefæller til personer, der flyttet til kommunen for at arbejde, og lokale virksomheder. Ligeledes tilbyder Erhvervscenteret kontakt med en bosætningskonsulent, som kan hjælpe med de spørgsmål der opstår, når man flytter til et nyt område. Ringkøbing tilbyder flere boligformer, hvad enten man er til by eller land; her er børnepasningsgaranti, velfungerende skoler og gymnasium, masser af muligheder for foreningsliv. Shopping i de hyggelige brostensbelagte gader i bymidten for turister såvel som fastboende – her er helt sikkert noget for enhver smag. Siden 1973 har EU blandt sine medlemslande foretaget Eurobarometer-undersøgelser for at måle, hvor lykkelige de enkelte landes – og byers – indbyggere er. I 2007 blev Ringkøbing således kåret som Europas Lykkeligste By – er resultat som nok skal ses ud fra, at Ringkøbing er et forholdsvis mindre samfund, hvor man kender sine naboer, og som ovenfor nævnt gøres her meget for dels at tiltrække nye beboere til kommunen, dels gøre kommunen attraktiv for de, som allerede bor her.

 

 

Bor du i eller omkring Ringkøbing og har du behov for at finde en psykolog til at hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, finder du gode muligheder her på Psykologbogen. Her finder du dygtige psykologer, der tilbyder individuel terapi, par-, gruppe- og familieterapi.

Søger du som privatperson en gruppe, et foredrag eller måske et kursus – for eksempel en gruppe til din teenagedatter eller måske et kursus i mindfulness, finder du mulighederne her.

Er du virksomhedesleder på udkig efter et kursus eller foredrag til dine ansatte – måske et kursus i stresshåndtering eller et lederkursus – kan du se tilbuddene her.

Er du psykologuddannet og søger du muligheder for efteruddannelse og supervision, finder du det her.

Kommunale tilbud

Hvis du får akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise dig til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser.

Ringkøbing Kommune har et tilbud om gratis parterapi til forældrepar med problemer i parforholdet. Se mere på kommunens hjemmeside.

Børn/unge og personer med relationer til et barn, man er for, kan kontakte PsykologTelefonen – telefontid hver torsdag eftermiddag – for råd og vejledning. PsykologTelefonen har nummer 21595170

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.