Søger du psykolog i Kalundborg, er du landet det rette sted. Få her et overblik over dine muligheder for psykologhjælp i din by.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Kalundborg'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Kalundborg

Kalundborg er en vestsjællandsk by i Kalundborg Kommune i Region Sjælland. Byen huser ca. 16.300 af kommunens i alt ca. 48.400 indbyggere. Byen ligger i bunden af Kalundborg Fjord mellem Asnæs og Røsnæs. Der er motorvej det meste af strækningen mellem Kalundborg og København, og på sigt bliver hele ruten til motorvej. Kalundborg er en stationsby; endestation for Nordvestbanen til Roskilde og København. Kalundborg Havn har årligt besøg af mange krydstogtsskibe på ruten til og fra de Baltiske lande. Havnen er dyb og har en ideel beliggenhed midt i Danmark og er derfor også en aktiv erhvervshavn med udskibning af korn, stykgods og containere, desuden findes her færge til Samsø. Foruden havnen holder flere store firmaer til i Kalundborg, blandt andet DONG Energy, Novo Nordisk, NKT, samt Statoil, som har et raffinaderi her. Byen har fået sit navn da her i middelalderen lå en borg – Vestre Forborg, grundlagt af Esbern Snare – som var et fæstningsværk der skulle forhindre uvedkommende i at sejle gennem Storebælt. Ruiner fra borganlægget kan i dag ses ved Vor Frue Kirke.

Kalundborg er en hyggelig by med gamle huse og brostensbelagte gader, hvor man finder et bredt udvalg af spændende specialbutikker og restauranter. Byen har flere folke- og specialskoler, naturskole, gymnasium, samt muligheder for forskellige erhvervsuddannelser, grunduddannelser såvel som efteruddannelse.

 

Bor du i Kalundborg og har du brug for at finde en dygtig psykolog til individuel-, par-, gruppe- eller familieterapi, kan du herover se dine muligheder, eller du kan søge ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter et gruppeforløb, et kursus eller et foredrag for private – måske søger du en gruppe til din datter, eller et kursus i mindfulness – kan du finde aktuelle tilbud her.

Er du virksomhedsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine ansatte – for eksempel videreuddannelse for sundhedspersonale, eller et kursus i stresshåndtering – kan du se mulighederne her.

Uddannede psykologer som søger supervision og efteruddannelse, individuelt eller i grupper, kan finde tilbuddene her.

 

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende har akut brug for hjælp til psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Lægen kan eventuelt henvise til regionens Psykiatrisk Akutmodtagelse. Du kan oså henvend dig her uden forudgående henvisning. Det er en god idé at ringe først. Den nærmeste Psykiatrisk Akutmodtagelse findes i Slagelse, og du kan ringe til dem på telefon 58 55 93 03.

Børn og unge, der har mistet en nærtstående person, kan deltage i Kalundborg Kommunes sorggruppe, hvor de kan møde andre børn der også har mistet en, der står dem nær. Du kan læse mere om Sorggruppen her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.