Er du på udkig efter en psykolog i Slagelse er du kommet til det rette sted. find her en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Slagelse '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Slagelse

Slagelse ligger i Slagelse Kommune i Region Sjælland. Kommunen har ca. 77.000 indbyggere, heraf er de ca. 32.000 bosiddende i Slagelse, som dermed er Sjællands ottendestørste by. På stedet hvor byen ligger lå i oldtiden et hedensk kultsted men omkring år 1000 opførtes en kirke af Biskoppen i Roskilde. Antvorskov Kloster blev opført midt i 1100-tallet og blev et sted, syge valfartede til langvejs fra for at søge helbredelse hos klosterets munke. Dele af den gamle ruin kan stadig ses i den Gardehusarregimentet, som især er kendt for hesteeskadronen, til. Hesteeskadronen står for eksorten ved store officielle begivenheder, og har 75 heste. Kasernen har 200 ansatte og kan huse op til 2000 soldater. Slagelse er en aktiv by på alle planer – et erhvervsliv i fremdrift, ikke mindst på grund af den ideelle beliggenhed tæt på motorvejen, masser af shoppingmuligheder, idrætstilbud, kunst og kultur – noget for alle, fastboende såvel som turister.

Slagelse har flere uddannelsesinstitutioner, her kan man på Syddansk Universitets lokale afdeling læse økonomi- og handelsfag. Campus Slagelse har et bredt tilbud af uddannelser, blandt andet laborant, VVS-installatør og jordbrug. Selandia er en selvejende institution som tilbyder forskellige uddannelser indenfor handel, erhverv samt tekniske og handelsgymnasiale uddannelser, herudover findes Slagelse Gymnasium med traditionelle gymnasiale fag.

Er du bosiddende i Slagelse eller omegn og får du brug for en psykolog som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, finder du herover eller ved brug af filtrene i menuen til venstre psykologer, der tilbyder terapi til enkeltpersoner, par, familier og gruppeterapi i dit nærområde.

Søger du gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for privatpersoner – måske en gruppe til din teenagedatter eller et kursus i mindfulness – finder du mulighederne her.

Er du virksomhedsleder på udkig efter et kursus eller foredrag til medarbejderne – et kursus i håndtering af stress, eller et foredrag om det psykiske arbejdsmiljø for eksempel – kan du se tilbud fra psykologer her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse eller supervision, finder du mange gode tilbud her.

 

Lokale tilbud

Elever på uddannelsesinstitutionen Selandia har adgang til gratis psykologhjælp – lærere og forældre kan også kontakte psykologen. Ring og hør mere på telefon 41 33 47 33.

Ungehuset er for unge mellem 15 og 30 år, hvor man kan få råd og vejledning omkring forskellige problemstillinger, blandt andet tilbydes psykologsamtaler. Læs mere på hjemmesiden.

 

Kommunale tilbud

Har du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du kontakte egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser, hvor du også kan møde op uden forudgående henvisning.

Børn og unge, forældre og personer, der arbejder med børn, har flere muligheder for råd, vejledning og hjælp, hvis et barn ikke trives. Henvendelser kan ske anonymt. Se mere på Slagelse Kommunes hjemmeside.

For enlige forældre og deres børn tilbyder kommunen caféaften i Fru Larsen i Antvorskov Børnegård, hvor man mødes til spisning og en snak om forskellige problemer. Der er mulighed for foredrag ved forskellige personer, der til daglig arbejder med børn, blandt andet en psykolog. Ring på telefon 24 52 45 47 mellem kl. 9-10 for at høre nærmere

Ungehuset er for unge mellem 15 og 30 år, hvor man kan få råd og vejledning omrking forskellige problemstillinger, blandt andet tilbydes psykologsamtaler. Læs mere på hjemmesiden.

For borgere med angst eller depression tilbyder Slagelse Kommune kurser, hvor målet er at forbedre livskvaliteten. Vil du vide mere eller tilmelde dig et sådan kursus, skal du kontakte kommunens sundhedskooordinatorer.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.