Er du på udkig efter en dygtig psykolog i Bjerringbro, er du landet det rigtige sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Bjerringbro '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Bjerringbro

Bjerringbro med ca. 7.500 indbyggere ligger i Viborg Kommune i Region Midtjylland. Gudenåen løber midt gennem byen, hvilket er med til at give byen en meget naturskøn beliggenhed. Her er således masser af muligheder for naturoplevelser langs åen og i de omkringliggende skove. Vest for Bjerringbro, som en del af Gudenåen, ligger Danmarks største kunstigt anlagte sø, Tange Sø. Søen opstod i 1920, for at give vand til Tangeværket, som ved indvielsen i 1921 dækkede en fjerdedel af Jyllands elforbrug. Her finder man Elmuseet, hvor man kan se elektricitetens historie. Tange Sø’s fremtid er dog uvis, da blandt andet Naturfredningsforeningen arbejder på at Gudenåen føres tilbage til sit naturlige løb, for at forbedre forholdene for de laks, der vandrer op ad åen for at gyde.

På det erhvervsmæssige område er Bjerringbro en by i udvikling. Byen er i høj grad præget af, at Grundfos her har sit hovedkvarter. Grundfos er verdens største producent af pumper, har en andel på mere end 50 % af verdensmarkedet for cirkulationspumpe og har desuden mere end 17.000 ansatte på verdensplan, heraf ca. 4000 i afdelingen i Bjerringbro – ca. halvdelen af disse er bosiddende i Bjerringbro. Byen er en stationby på togstrækningen Langå/Viborg – med 18 kilometer til Viborg, som er kommunens hovedby. Men på trods af, at Bjerringbro er en forholdsvis lille by, har den mere at byde på for indbyggerne, end man måske ville forvente. Syv supermarkeder og mere end 30 specialbutikker, fortrinsvis placetret i de to indkøbscentre, Bymidten og Sønderbrocenteret. Gudenåhuset er et kombineret biblioteks- og kulturhus i Bjerringbro. Er man pendler til en virksomhed i kommunen og har mere end 30 minutters transport, giver Viborg Kommune boliggaranti. Bjerringbro har flere skoler at byde på, både folke- og friskoler, foruden gymnasium, efterskole, højskole og Mercantec, hvor man kan studere tekniske og merkantile fag.

Bor du i Bjerringbro, og har du behov for at tale med en psykolog, finder du herover, eller ved hjælp af filtrene til venstre, nemt en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine psykiske problemstillinger. Du finder psykologer, der tilbyder individuel, par, familie- og gruppeterapi her i Psykologbogen.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller foredrag for private – for eksempel en angstgruppe, eller et forældrekursus – kan du se mulighederne her.

Er du virksomhedsleder der ønsker at tilbyde medarbejderne et kursus eller et foredrag – det kunne være et kursus i håndtering af stress – finder du det her.

Psykologer der søger efteruddannelse eller supervision, kan finde lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Får du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan, om nødvendigt, henvise til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser.

Viborg Kommune er medlem af Sund By Netværket, som arbejder for at fremme folkesundheden, ikke mindst den psykiske sundhed. Læs mere her

Familieafdelingen i Viborg Kommune yder rådgivning og vejledning til børn, unge og deres familier. Afdelingen kan kontaktes på telefon 87 87 76 40

Åben Anonym Rådgivning er gratis familieorienteret rådgivning til børn/unge og familier, der har det svært med for eksempel mobning, misbrug, skilsmisse, opdragelse mm. Ring på telefon 87 87 76 41, eller læs mere her.

Er du elev på Viborg Gymnasium, og har du problemer – med dit selvværd, derhjemme, i skolen – kan en af gymnasiets studievejledere eventuelt henvise dig til samtaler med en psykolog.

Viborg Selvhjælp: Skaber rammerne for at mennesker, der har fælles problemer og interesser kan få mulighed for at mødes i grupper med henblik på at udveksle tanker og erfaringer om et fælles emne. Viborg Selvhjælp tilbyder også individuelle samtaler med frivillige og har dertil en torsdagscafé tilknyttet, hvis man er interesseret i uformelt samvær med andre. Hør mere på telefon 86 60 15 00

Borgere i Viborg Kommune, som lider af angst eller depression, tilbydes kurser i at tackle sygdommen, se mere her

Viborg-Life er en kommunal hjemmeside med råd og vejledning til alle, der ønsker at forbedre deres sundhedstilstand, ikke mindst når det gælder at forebygge stress.

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.