Søger du en psykolog i eller omkring Haderslev, måske Christiansfeld eller Vojens, er du landet det rette sted. Find en psykolog i Haderslev her.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Haderslev '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Haderslev

Haderslev Kommune i den sydøstlige del af Region Syddanmark har godt 55.000 indbyggere, hvoraf de ca. 21.000 bor i hovedbyen Haderslev. Byen ligger smukt i bunden af Haderslev Fjord, der via vandløbet Møllestrøm forbindes med Haderslev Dam vest for byen. Byens beliggenhed med vand omkring sig betyder da også, at byen i flere hundrede år har været en vigtig handelsby. Den tidligere erhvervshavn er nu omdannet til bolig- og rekreativt område. Man er fra kommunens side meget opmærksomme på beliggenheden i et af landets mere tyndt befolkede områder, og der gøres meget for at tiltrække borgere og erhverv til kommunen. Kommunen har oprettet Haderslev Erhvervsråd, der tilbyder rådgivning til iværksættere og forskellige muligheder for tilskud, til såvel opstart af nye, som udvikling af bestående virksomheder. Kommunen ligger tæt på Motorvejen, som gør det let at komme til andre dele af landet, samt til det nordlige Tyskland. Desuden er der ikke langt til Vojens Airport, som tilbyder taxaflyvning for større og mindre grupper – erhvervsfolk såvel som private, som derved let og hurtigt kan komme videre til landets større lufthavne.

Fokus på landdistrikter i kommunen, pasningsgaranti for børnefamilier, velfungerende folkeskoler og flere privat- og efterskoler, masser af kultur- og idrætstilbud samt gode shoppingmuligheder med flere supermarkeder og et hav af specialbutikker, er også med til at gøre Haderslev til et dejligt sted at bo.

Haderslev har meget at byde på inden for uddannelse med blandt andet handels- og erhvervsskole, gymnasium, og flere afdelinger af Syddansk Universitet.

Historisk har grænsen mellem Tyskland og Danmark flere gange flyttet sig, og som en naturlig følge deraf bor der mange tyskere - kaldet ”det Tyske Mindretal” - i det sydlige Danmark. I Haderslev finder man derfor tysk skole, børnehave og flere kulturelle institutioner, bl.a. tysk avis og kunstforening, og det tyske mindretal er repræsenteret i byrådet ved Slesvigsk Parti.

 

Er du bosiddende i Haderslev og får brug for psykologhjælp til individuel, par- eller familieterapi, kan du herover eller ved brug af filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger.

Du finder i Psykologbogen tilbud om grupper, kurser og foredrag for private – søger du for eksempel en forældregruppe eller et foredrag om misbrug, kan du finde relevante grupper her.

Er du virksomhedsleder og søger et foredrag eller kursus til din virksomhed – det kan for eksempel være stresshåndtering eller psykisk arbejdsmiljø - finder du tilbud tilpasset jeres behov her.

Er du selv psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, findes det her.

Kommunale tilbud

Får du akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller lægevagten, disse kan eventuelt henvise til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser.

Borgere i Haderslev Kommune, der er udsatte på grund af sindslidelse, misbrug og alvorlige sociale vanskeligheder, kan få anonym rådgivning og vejledning her

Kommunens Børne- og Familieservice tager sig af familier og børn med psykiske og sociale vanskeligheder. De kan kontaktes på telefon 74 34 10 54. Udenfor kommunens åbningstider en rådighedsvagt fra Familierådgivningen kontaktes via Haderslev Politi(76 11 14 48) for uopsættelige behov.

Akut hjælp til psykiske lidelser ydes af egen læge, lægevagt eller Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelser, hvor den nærmeste findes i Kolding. Akutmodtagelsen har døgnåbent og man kan henvende sig med eller uden lægehenvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse i Kolding har telefon 99 44 77 50.

Haderslevreformen er Haderslev Kommunes tiltag, som skal styrke udviklingen hos børn og unge. En del af dette tiltag er den fremskudte indsats som skal sikre en hurtig hjælp til børn og unge med særlige behov, denne indsats varetages blandt andet af socialrådgivere og psykologer samt andet sundhedspersonale. Du kan læse mere om Haderslevreformen og andre tilbud til børn, unge og familier på Haderslev Kommunes hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.