Søger du en psykolog i Sindal til individuel terapi, måske par- eller gruppeterapi, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Sindal '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Sindal

Sindal er en by i Hjørring Kommune i Region Nordjylland. Der bor ca. 65.500 indbyggere i kommunen, heraf er de godt 3.000 bosiddende i Sindal. Byen ligger ca. 13 kilometer øst for Hjørring, på hovedvejen mellem Hjørring og Frederikshavn, med jernbaneforbindelse til de to byer. Sindal er en hyggelig by med en meget naturskøn beliggenhed i et bakket terræn med mange små skovområder, og Uggerby Å løber tæt forbi byen. Uggerby Å er ideel til kanosejlads - langs åen findes flere lejrpladser - samt lystfiskeri af især ørreder. Sindal Udviklingscenter er en sammenslutning af Sindal Erhvervsråd, Handelsstandsforening, Turistforening samt borgerforeningerne og landsbyrådene i området. Foreningens formål er at styrke udvikling og initiativer i lokalområdet. I 1990 besluttede beboerne i Sindal, at man ville lave 100 springvand i byen. Her godt 25 år senere finder man ikke mindre end 107 spingvand og andre vandkunstanlæg i Sindal, en del af dem lavet af lokale kunstnere og med referencer til byens historie.Byen har de butikker, en by af dens størrelse skal have – tøj, sko, supermarkeder, apotek, ostehandel, brugskunst samt banker og frisører. Her findes desuden et mindre udvalg af spisesteder – har man andre ønsker end byens fast-food restauranter, skorter Nordjylland ikke på gastronomi af høj kvalitet. Hvert år over de fire dage i Kristi Himmelfartsferien afholdes Sindal Marked, et stemningsfyldt kræmmermarked med masser af boder og underholdning for både små og store. Sindal har et bibliotek, her er ældrecenter og lægehus, skole, og Hjørring Kommunes Borgerservice har en afdeling i Sindal.

Bor du i Sindal eller omegn og har du brug for at finde en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, finder du her i Psykologbogen gode muligheder.

Privatpersoner, som søger psykolog til gruppeterapi, et kursus eller et foredrag – det kunne for eksempel være en sorggruppe, eller et kursus i mindfulness, finder lokale tilbud her.

Virksomhedsledere på udkig efter et kursus eller foredrag til sine medarbejdere – måske et kursus i stressforebyggelse – kan finde mulighederne her.

Er du psykolog eller har du anden sundhedsuddannelse og søger du en dygtig psykolog til supervision eller efteruddannelse, finder du de gode tilbud her.

Kommunale tilbud

For børn, unge og forældre der har problemer med trivsel tilbyder Hjørring Kommune Anonym Rådgivning, få mere at vide på telefon 72 33 49 69.

Elever på Hjørring Gymnasium har mulighed for rådgivning hos en psykolog – se mere her. 

Hjørring Krisecenter er et tilbud til kvinder – med og uden børn – der bliver udsat for vold og trusler om vold. Se mere på centerets hjemmeside.

Familieafdelingen afholder desuden flere kurser målrettet familien og dens medlemmer, blandt andet en sorggruppe for børn. Ring på telefon 72 33 33 33 for yderligere oplysninger. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.