Søger du en psykolog i Holbæk, måske Orø, Tølløse eller Jyderup, er du kommet til det rette sted. Læs her om dine muligheder for terapi, grupper og kurser i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Holbæk'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Holbæk

Holbæk ligger i Holbæk Kommune i Region Sjælland. Byen har knap 27.000 indbyggere, og i hele Holbæk Kommune bor der ca. 69.000 indbyggere. Kommunen dækker et stort område af det nordvestlige Sjælland samt Orø. Andre større byer i kommunen er Tølløse, Knabstrup, Jyderup og Svinninge. En stor del af kommunens areal dækket af landbrugsjord. Hele kommunen byder på masser af smukke naturoplevelser; her findes store skovområder, mange søer og næsten 100 kilometer kyststrækning i Isefjord. Trafik til og fra Holbæk kan ske ad motorvej til Roskilde og København, med tog på strækningen Kalundborg – København, foruden togforbindelse til Nykøbing Sjælland. For de shoppelystne har Holbæk meget at byde på – små hyggelige gågader og store indkøbscentre, her er butiker for enhver smag. Holbæk Kommune har mange seværdigheder at byde på, her finder man både Europas længste modeljernbane og elektronisk musikfestival på Orø, observatoriet ved Brorfelde eller hvad med et cruise på Isefjorden, eventuelt med et kortere eller længere ophold på Orø, hvor der er gode muligheder for overnatning og gastronomiske oplevelser. Man kan komme til Orø med færge fra Holbæk Havn, eller med den kabeltrukne færge fra Skibby i Hornsherred. Holbæk Havn var tidligere erhvervshavn, men som de fleste andre danske havne servicerer havnen nu fortrinsvis lystsejlere.

Mange borgere i kommunen pendler for at komme på arbejde, men er glade for at bo i Holbæk med huspriser der er til at betale. Her findes mange folkeskoler såvel som fri- og privatskoler, gymnasium, handels- og erhvervsskole. Ønsker man videreuddannelse er her også enkelte muligheder som for eksempel SOSU-assistent, HD, zoneterapi og drama.

Bor du i Holbæk eller omegn og har du behov for psykologhjælp til individuel, par- eller gruppeterapi, har du mulighed for på Psykologbogen at finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger.

Søger du en gruppe, et kursus eller foredrag for privatpersoner – måske en sorggruppe, eller et kursus i mindfulness – finder du det her.

Er du virksomhedsleder og på udkig efter et kursus eller foredrag til dine medarbejdere, finder du mulighederne her.

Er du selv psykolog og søger efteruddannelse eller supervision, finder du mulighederne i Psykologbogen her.

 

 

Lokale tilbud

Er du elev på Stenhus Gymnasium i Holbæk har du mulighed for gratis samtaler med en psykolog, hvis du har problemer, du har brug for hjælp til. Du skal henvises gennem studievejlederen. Du kan finde flere oplysninger her.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en pårørende pludseligt får det psykisk dårligt og har behov for hjælp, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlæger. Du kan også kontakte Region Sjælland’s Psykiatriske Akutmodtagelse – den nærmeste findes i Slagelse og kan kontaktes på telefon 58 55 93 03.

Åben Anonym Rådgivning i Holbæk Kommune er et tilbud til børn, unge og familier, som har problemer i hverdagen – afdelingen kan kontaktes på telefon 72 36 30 49.

Ved akut behov for hjælp til psykiske problemer, har du, hvis du er bosiddende i Holbæk Kommune, flere gode muligheder. Foruden egen læge og vagtlægen, kan du henvende dig til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser.

Derudover er Holbæk en af i alt syv kommuner i Danmark, der kører et forsøg med et såkaldt AkutTeam, en gruppe af rådgivere, der døgnet rundt står til rådighed for borgere, der har behov for psykisk førstehjælp. Læs mere og find kontaktoplysninger her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.