Er du på udkig efter psykolog i Kerteminde, er du landet det rette sted. Se her, hvad psykologer tilbyder i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Kerteminde'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Kerteminde

Kerteminde er en by i Kerteminde Kommune i Region Syddanmark. Byen tæller ca. 6.000 af kommunens i alt knap 24.000 indbyggere. Kerteminde ligger på det nordøstlige Fyn med udsigt til Storebæltsbroen og Sjælland. Kerteminde har en idyllisk bymidte med brostensbelagte gader og mange gamle huse – her er masser af muligheder for de shoppingglade i byens mange specialforretninger, året rundt – om sommeren flokkes turisterne fra sommerhusområderne på den fynske nordkyst, om vinteren afholdes julemarkeder og hyggen trækker indendørs i de mange caféer og restauranter. Kerteminde har et hyggeligt havnemiljø med både fiskerihavn og lystbådehavn – en for lystbådehavne temmelig dyb havn, som derfor kan tage ret store sejlskibe. I Kerteminde finder man mange landskendte seværdigheder - Vikingemuseet Ladby med et rekonstrueret vikingeskib, museet for maleren Johannes Larsen og granitskulpturen af fiskerpigen Amanda – byens vartegn. Desuden ligger byen i et naturskønt område med masser af muligheder for udendørs aktiviteter, på vandet eller i skov og ved strand – Kerteminde har meget at byde på for såvel faste indbyggere som turister og tursiterhvervet er da også et af de fremtrædende erhverv i kommunen. Et andet erhverv som har gode kår i det nordøstfynske område er psykologbranchen med psykologer i blandt andet Kerteminde, Nyborg og Odense. Bor man i dette område og får brug for at finde en dygtig psykolog til terapi – for enkeltpersoner, i grupper, familier eller parterapi er her således meget at vælge imellem.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag for private – for eksempel en gruppe til din teenagedatter, et foredrag om stressforebyggelse eller et kursus i mindfulness – finder du mulighederne her.

Erhvervsledere som ønsker at finde et kursus eller foredrag til sine ansatte – et kursus for ledere, sundhedspersonale eller måske et foredrag om misbrug – kan se tilbuddene her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse, finder du mange spændende tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Supervision, for psykologer og andet sundhedspersonale, individuelt eller i grupper, kan du se her.

Kommunale tilbud

Ved akut opståede psykiske problemer skal man som udgangspunkt henvende sig til egen læge, eventuelt vagtlægen. Man kan også henvende sig til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser, den nærmeste findes i Odense. Det anbefales at ringe til afdelingen, inden man møder op, telefon 65 41 41 57.

For børnefamilier med overvægt har Kerteminde Kommune iværksat en række projekter som skal bedre familiens sundhedsforhold, under ledelse af en psykolog. Hør mere på telefon 65 15 12 40.

Børn og unge og deres familier, samt personer som arbejder med børn har forskellige muligheder for at få rådgivning i tilfælde af psykiske problemer, mistrivsel, mistanke om overgreb og lignende – læs mere på kommunens hjemmeside her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.