Søger du psykolog i Ringe, har du fundet det rigtige sted. Her kan du se, hvad dygtige psykologer tilbyder i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ringe'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ringe

Ringe på Midtfyn ligger i Faaborg-Midtfyn Kommune i Region Syddanmark. Ringe tæller knap 6.000 af kommunens godt 51.000 indbyggere. Byen ligger ca. lige langt – ca. 25 kilometer - fra henholdsvis Odense, Faaborg og Svendborg. Ringe er en dejlig handelsby med masser af interessante forretninger. Flere store virksomheder har deres hovedkvarter i Ringe – blandt andet Rynkeby Foods som producerer juice og saft – og i øvrigt sponserer Team Rynkeby, et cykelhold som hver sommer med deltagelse af kendte ansigter cykler fra Ringe til Paris for at skaffe penge til kræftramte børn. I Ringe finder man også Nassau Door, som producerer industriporte med leverancer til hele verden. Tæt øst for byen løber motorvejen mellem Odense og Svendborg med forbindelse fra Odense til resten af landet. Motorvejen stod færdig i 2009 og har stor betydning for erhvervslivet i kommunen. Region Syddanmark har udarbejdet gratis markedsføringsmateriale til virksomheder i regionen, som ønsker at rekruttere arbejdskraft fra andre lande og kommunens erhvervsråd er en god støtte for etablerede og nye virksomheder i området med initiativer som blandt andet samarbejde med Psykiatrifonden, som skal vejlede virksomheder i fastholdelse og ansættelse af medarbejdere med psykiske lidelser og sygdomme, foruden andre former for støtte og hjælp ikke mindst til iværksættere. Ringe har således et bredt erhvervsliv, masser af handel, store og mindre produktionsvirksomheder – og også på psykologområdet er området godt dækket ind.

Herover kan du finde en psykolog som tilbyder individuel terapi, par-, familie- og gruppeterapi – eller du kan søge på en specifik psykologisk problemstilling med filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe eller et kursus for private – måske ønsker du at finde en sorggruppe eller et kursus i mindfulness – finder du det her.

Er du leder af en virksomhed og søger du et kursus eller foredrag til medarbejderne – for eksempel et kursus i bedre stresshåndtering, eller et kursus for sundhedspersonale med afsæt i et psykologisk emne – kan du se mulighederne her.

For psykologer finder du mange gode tilbud om efteruddannelse inden for spændende emner – for eksempel parterapi, hypnose, kognitiv adfærdsterapi og de nyeste emner inden for psykologien. Find dit kursus her.

Psykologer og andre sundhedsuddannede finder tilbud om supervision – i grupper eller individuelt – her.

 

Lokale tilbud

 

 

Kommunale tilbud

Borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune som har det svært – fysisk, psykisk eller socialt – har mulighed for at benytte sig af kommunens tilbud På Sporet af en Løsning, som tilbyder hjælp og vejledning.

Borgere med lettere psykiske lidelser og kroniske sygdomme kan deltage i kommunens mindfulness-træning – læs mere her.

Psykiatrisk Akutmodtagelse i Odense er for alle, som har et pludseligt opstået psykisk problem og kan kontaktes døgnet rundt på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

Er du elev på et af de Fynske Gymnasier har du mulighed for samtale med en psykolog. Kontakt din studievejleder for at høre nærmere.

Børn og unge, deres familier og personer, som arbejder med børn, kan gennem kommunen få råd og vejledning til forskellige psykologiske problemer – læs mere her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.