Find her psykologer til individuelle samtaler, par eller familiesamtaler i eller nær Svendborg. Du kan også herunder få et overblik over hvad psykologer tilbyder af kurser i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Svendborg'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Svendborg

Svendborg kommune på Sydfyn er med sine godt 58.000 indbyggere en mellemstor kommune, hvor Svendborg er hovedbyen. Byen er smukt beliggende med adgang til de mange små og større øer i Det Sydfynske Øhav, blandt andet Drejø, Avernakø og Tåsinge med det smukt beliggende Valdemars Slot, hvor der blandt andet findes restauranter og afholdes musikarrangementer.

Kommunen rummer mange forskellige boligtilbud, fra centralt beliggende lejligheder og attraktive byhuse over de traditionelle parcelhuse til de små typisk fynske landsbyer med nærhed til naturen og højt til himlen. Svendborg er en med gang i flere byudviklingsprojekter, bl.a. arbejdes der på at sammenbinde bymidten og havnen, og der er flere større udstykningsprojekter i gang.

Svendborg er en livlig handelsby, det store centrale gågadeområde bugner af butikker og restauranter.

Trafikmæssigt ligger Svendborg godt, med tog fra Odense og motorvej der forbinder byen med København og Århus, og man kan, via Storebæltsbroen, køre i bil fra Svendborg til København på under halvanden time.

Kommunen arbejder målrettet med integration, bl.a. har man ansat et korps af rollemodeller, både indenfor skole/børnehaveområdet, idræt og arbejdspladser, som deler egne erfaringer med integration med borgerne, men også med lærere, pædagoger, arbejdsgivere og sundhedspersonale.

Desuden er Svendborg Danmarks første Cittaslow-kommune – en global bevægelse for mindre byer, der ønsker at forbedre livskvaliteten for indbyggerne ved blandt andet at sætte tempoet ned og udnytte lokale ressourcer, hvilket i Svendborg betyder, at man hvert år afholder Skandinaviens største fødevaremesse, samt at man har igangsat projekt Tankefuld, et byudviklingsprojekt med fokus på bæredygtighed og tæt kontakt med naturen.

Svendborg er en by med mange muligheder for uddannelse. Udover de traditionelle ungdomsuddannelser som gymnasium og erhvervsskole rummer byen også Søfartsskolen, som tilbyder uddannelse til skibsassistent samt HF-søfartsuddannelsen, en uddannelse, hvor der veksles mellem maritime og gymnasielle fag. En anden stor læreanstalt er sygeplejeskolen og her udover tilbyder byen et antal seminarier og højskoler. Byen er – og har i rigtig mange år været – førende inden for sport kombineret med uddannelse, fra Danmarks ældste gymnastikhøjskole Ollerup, til Danmarks største, Oure Sport og Performance. Kort sagt, en by med masser af tilbud til unge mennesker.

Du finder i Svendborg flere dygtige psykologer, der tilbyder både individuel- og parterapi, gruppeterapi og familieterapi, psykologer med erfaring indefor børnepsykologi, psykologiske undersøgelser, revalidering mm. Herover kan du finde en psykolog, der passer til netop dig og dine behov, eller du kan søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Du kan også finde et overblik over, hvad psykologer i eller nær Svendborg tilbyder af kursus, gruppeforløb og foredrag for private her.

For erhvervsledere på udkig efter et kursus eller foredrag til medarbejderne, findes mulighederne her.

Psykologer der søger efteruddannelse eller supervision, finder tilbuddene her.

Lokale tilbud

Derudover findes der Behandlingscenter Svendborg for personer med misbrug.

Børn og unge kan henvende sig til SSP-gruppen, hvis de har problemer i form af f. eks. mobning, selvmordstanker osv.

Kommunale tilbud

Svendborg kommune tilbyder Pædagodisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i relation til Folkeskoleloven.

Kommunen har desuden Rådgivningshuset, hvor målgrupper er børn og unge samt deres forældre.Kerneydelserne er bl.a. psykologiske undersøgelser, familie/forældrerådgivning, forskellige terapiformer, sorg/krisehjælp for børn og unge.Behandlerteamet består af 4 medarbejdere – to psykologer, en socialrådgiver med terapeutisk efteruddannelse samt en kandidat i pædagogisk psykologi.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.