Find psykolog i Ry herunder, som kan hjælpe med netop din problemstilling

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ry '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ry

Byen Ry ligger i Skanderborg Kommune i Region Midtjylland. Byen har knap 6.000 indbyggere og ligger smukt omgivet af søer og tæt ved Danmarks største vandløb, Gudenåen. Området er kendt som Søhøjlandet, et stort bakket, skovrigt område med talrige søer. Ry betegnes da også som ”porten til Søhøjlandet”, og tæt ved Ry ligger en af Danmarks bedst kendte naturattraktioner, Himmelbjerget.

Ry har således en perfekt beliggenhed for dem, der gerne vil bo tæt på naturen, byen ligger desuden forholdsvis tæt på de større byer Aarhus, Horsens og Silkeborg, med gode transportmuligheder til disse byer, uanset om man er i bil eller med offentlige transportmuligheder. Samtidig er Ry en by, hvor indbyggerne engagerer sig i det lokale liv – bestemt ikke en soveby! Byen er i vækst for så vidt angår erhvervsliv, foruden byens største virksomhed Pressalit, der fremstiller badeværelsestilbehør, kommer der hele tiden nye virksomheder til, ikke mindst på grund af den gode infrastruktur og byens placering i et vækstområde.

Dette betyder naturligvis også udbygning af boligområder med mange ressourcestærke borgere, der ofte bliver boende i byen hele livet. For børnefamilier er der rigtig gode pasningsmuligheder og flere velfungerende skoler.

Ry er trods sin størrelse godt dækket ind hvad shopping angår - foruden supermarkeder findes der cirka 20 specialbutikker med alt fra parfume til cykeludstyr. Og har man en dag lyst til at spise ude, findes der flere restauranter i alle prisklasser.

Idræts- og foreningslivet har gode kår i Ry – her er klubber for forskellige boldspil, kampsport, ridning og svømning, og området råder over 2 smukt beliggende golfklubber. Og på grund af den smukke beliggenhed giver det næsten sig selv, at området har masser af muligheder for udendørs aktiviteter, som for eksempel cykle- og vandreture, fiskeri, badning og sejlads. Desuden byder Ry på talrige kulturelle foreninger, fra kunst- og musikklubber, klubber for singler og ældre og Natteravnene, der er en forening af frivillige, der skal være med til at gøre nattelivet i området trygt for unge og deres forældre.

Bor du i Ry og får brug for at tale med en psykolog til individuel, par- eller familieterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger.

I Psykologbogen finder du tilbud om grupper, foredrag og kurser til private – søger du for eksempel en sorggruppe, eller måske en gruppe om spiseforstyrrelser, til din teenagedatter, kan du finde tilbud fra spændende grupper her.

Er du virksomhedsleder og søger du for eksempel et foredrag om alkoholmisbrug eller et kursus i stresshåndtering, finder du tilbud tilpasset netop jeres behov her.

Og er du selv psykolog og på udkig efter supervision eller efteruddannelse, findes det her.

Kommunale tilbud

Familier, børn og unge har forskellige muligheder for hjælp og vejledning i forbindelse med forskellige psykologiske problemer – blandt andet skilsmisse, problemer i institutionen eller skolen, problemer i familien og lignende. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside her.

Er du under 18 år og har du problemer, for eksempel med mobning, tvangstanker, spiseforstyrrelser eller selvmordstanker, kan du ringe til kommunens psykologers åbne rådgivning på telefon 87 94 73 37. 

Skanderborg Sundhedscenter hører under Hospitalsenheden i Horsens. Her er en række behandlere tilknyttet, herunder også psykologer. For at modtage behandling her, kræver det en henvisning fra egen læge.

Skanderborg Kommune har tilbud til borgere med kroniske sygdomme eller angst/depression, hvor borgeren tilbydes individuelle samtaler, gruppesamtaler og råd vedrørende kost og motion. Underviserne ved disse tilbud er personer, der selv lider af eller har lidt af pågældende sygdom. Læs mere på Skanderborg Kommunes hjemmeside her eller ring til Sundhedsfremme Skanderborg på telefon 8794 7892

 

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.