Søger du psykologhjælp i Skanderborg Kommune, fx i eller omkring Ry, Galten, Hørning, Låsby, Gammel Rye, Virring, Stjær, Tebsted eller Skanderborg - så er du kommet det rigtige sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Skanderborg '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Skanderborg

Skanderborg i Skanderborg Kommune er placeret i Region Midtjylland, ca. 25 kilometer sydvest for centrum af Aarhus. 18.500 af kommunens ca. 58.000 indbyggere bor i Skanderborg, som er smukt placeret ved Skanderborg Sø. Desuden findes talrige større og mindre skovområder rundt om byen, og således masser af muligheder for udfoldelser i naturen. 10 kilometer sydvest for Skanderborg finder man det populære udflugtspunkt Ejer Bavnehøj, et af Danmarks højeste punkter med sine 170 meter over havet. Byen er tæt forbundet med regionens hovedby Aarhus – her er huspriserne lavere og man er som indbygger i Skanderborg altid tæt på naturen. Byen ligger på togstrækningen Aarhus-København, og her er lokaltog til Silkeborg. Byen ligger tæt på Motorvej E45, hvilket gør det let for kommunens borgere at komme rundt i landet. Byen har et stort erhvervsområde, hvilket er medvirkende til lav ledighed. Skanderborg Kommune er medlem af Business Region Aarhus, en sammenslutning af 9 kommuner i Østjylland, som har til formål at hjælpe virksomheder, der ønsker at ansætte arbejdskraft fra andre lande, samt yde støtte til disse ansatte. Desuden er beliggenheden tæt på studiebyen Aarhus en stor fordel for byen, mange personer der studerer eller har studeret i Aarhus og ønsker at bosætte sig i lokalområdet vælger Skanderborg. Handelsmæssigt har byen alt, hvad man har brug for i dagligdagen med alle de større dagligvarekæder og et antal mindre butikker i byens hyggelige hovedgade. For mange danskere er Skanderborg synonymt med Skanderborg Festival – Danmarks Smukkeste Festival, der løber af stabelen hvert år i august og tiltrækker folk fra hele landet, sågar også udlandet, der har lyst til at høre store og små pop- og rockkunstnere i de skønne omgivelser i Bøgeskoven ved Skanderborg Sø.

Er du bosiddende i eller omkring Skanderborg og får du brug for at finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine psykiske problemstillinger, finder du i Psykologen gode, lokale muligheder. brug filtrene til venstre til at søge, eller se mulighederne herover. Her finder du psykologer, der tilbyder individuel, par, familie- og gruppeterapi.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag – måske søger du et forældrekursus eller måske en sorggruppe – finder du lokale tilbud her.

Virksomhedledere som søger kursus eller foredrag til medarbejderne – måske et kursus for personer, der arbejder med børn med ADHD-diagnose, eller et foredrag og misbrug – finder mulighederne her.

Er du selv uddannet psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, finder du muligheder lokalt her.

Kommunale tilbud

Familier, børn og unge har forskellige muligheder for hjælp og vejledning i forbindelse med forskellige psykologiske problemer – blandt andet skilsmisse, problemer i institutionen eller skolen, problemer i familien og lignende. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside her.

Er du under 18 år og har du problemer, for eksempel med mobning, tvangstanker, spiseforstyrrelser eller selvmordstanker, kan du ringe til kommunens psykologers åbne rådgivning på telefon 87 94 73 37. 

Skanderborg Sundhedscenter hører under Hospitalsenheden i Horsens. Her er en række behandlere tilknyttet, herunder også psykologer. For at modtage behandling her, kræver det en henvisning fra egen læge.

Skanderborg Kommune har tilbud til borgere med kroniske sygdomme eller angst/depression, hvor borgeren tilbydes individuelle samtaler, gruppesamtaler og råd vedrørende kost og motion. Underviserne ved disse tilbud er personer, der selv lider af eller har lidt af pågældende sygdom. Læs mere på Skanderborg Kommunes hjemmeside her eller ring til Sundhedsfremme Skanderborg på telefon 8794 7892

 

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.