Er du på udkig efter psykolog i Nibe, er du landet det rigtige sted. Se her dine muligheder for terapi i Nibe og omegn.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Nibe '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Nibe

Nibe er en by i Himmerland, beliggende i Aalborg Kommune i Region Nordjylland. Byen tæller ca. 5.000 af kommunens m ere end 200.000 indbyggere. Byen ligger ved Nibe Bredning, som er en del af Limfjorden. Den centrale del af byen er præget af gamle huse og hyggelige små gader, mens der i yderkvartererne findes mere moderne parcelhuskvarterer. Nibe har en fortid som sildeby- fiskeriet havde gode kår i Limfjorden - og i Nibe er man stolte af dette. I dag er der næsten ingen fiskebåde tilbage i Nibe, det er nu mest fritidsfiskere, som ses i området og havnen er blevet marina for lystfartøjer. Men handelsby er Nibe stadig – her findes små og store forretninger for alle i den hyggelige nordjyske by. Kultur, kunst og musik er der også meget af – ikke mindst den årlige Nibe Festival med rock, country og bluesmusik. Byens nok mest kendte bysbarn Ole Henriksen som ellers er kendt som et brand indenfor hudpleje, er også byens ambassadør. Erhvervslivet i Nibe er i stor grad præget af turismen og man arbejder aktivt på at styrke og udvide turismen samt tiltrække nye virksomheder. Et erhverv som findes i byen og kan forventes at blive endnu større i Nibe i de kommende år er psykologbranchen – men muligheden for at studere psykologi på Aalborg Universitet er det nærliggende, at en del nyuddannede psykologer øsnker at bosætte sig i dette område. Bor du i eller omkring Nibe og har du brug for at finde en psykolog er der således gode muligheder enten lokalt eller i Aalborg.

Herover kan du se tilbud fra psykologer i dit område, eller du kan søge på specifikke problemstillinger ved hjælp af filtrene i menuen til venstre. Her finder du psykologer som tilbyder individuel terapi, par- familie-og gruppeterapi.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for private – måske har du brug for en gruppe sammen med andre, som overspiser og trøstespiser, eller måske har du brug for et kursus i forebyggelse af stress – kan du se mulighederne her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine ansatte – for eksempel videreuddannelse af sundhedspersonale inden for kognitiv terapi, eller måske et kursus for misbrugspersonale – finder du det her.

Er du selv psykolog og søger du efteruddannelse, finder du masser af spændende tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Supervision for psykologer og andre sundhedsuddannede – i gruppe eller individuelt – finder du her.

Kommunale tilbud

I tilfælde af et pludseligt opstået psykisk problem skal man som udgangspunkt henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan henvise til regionens Psykiatriske Skadestue på Aalborg Sygehus. Vagtlægen i Region Nordjylland har telefon 70 150 300. 

Er du elev på Aalborghus Gymnasium eller Aalborg Katedralskole, kan du under visse omstændigheder få samtaler med en psykolog tilknyttet skolen. Du kan få mere at vide hos din studievejleder. Hasseris Gymnasium har ligeledes tilbud om psykologsamtaler til eleverne. Psykologen kan træffes på telefon 20 66 71 77. 

Aalborg Kommune har forskellige tilbud til børn, unge og deres familier, som har behov for støtte og vejledning – du kan læse mere på kommunens hjemmeside. 

Fagcenter for ADHD og autisme er et tilbud under Aalborg Kommune, hvor børn, voksne og ældre kan få hjælp og støtte til at tackle deres vanskeligheder. Centret har bl.a. tilbud om børnehave, aflastningsafdelinger, beskæftigelsesmuligheder samt forskellige vejledningsmuligheder.

Aalborg Kommunes Fagcenter for Socialpsykiatri tilbyder specialiserede tilbud til socialt udsatte borgere eller borgere med psykisk sygdom. Overordnet set har Fagcenter for Socialpsykiatri som mål at hjælpe disse borgere med at leve så selvstændig en tilværelse som overhovedet mulig og give den enkelte oplevelsen af at komme videre med sit liv. Her finder du bl.a. botilbud, bostøtte, dag- og beskæftigelsestilbud, opsøgende støtte samt akuttilbud.

 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.