Søger du efter en psykolog i eller omkring Middelfart, måske i byerne Strib eller Nørre Aaby, så er du kommet til det rigtige sted. Få her et overblik over dine muligheder for psykologhjælp i eller omkring Middelfart.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Middelfart '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Middelfart

Middelfart med knap 15.000 indbyggere ligger i Middelfart Kommune, som har ca. 37.500 indbyggere. Kommunen er placeret i Region Syddanmark – og midt i Danmark – herfra tager det 2 timer i bil at komme til enten Aalborg eller København.Byen ligger ved farvandet Lillebælts smalleste sted, mellem de to Lillebæltsbroer. Byens historie går helt tilbage til det 14. århundrede, hvor den var et vigtigt sted på grund af sin beliggenhed; den var en del af forsvaret af Fyn i fortidens krige mod tyskerne. Den Gamle Lillebæltsbro, som i dag betjenet biltrafik mellem Middelfart og Fredericia, samt togtrafik til/fra Jylland, stod færdig i 1935. Lillebæltsbroen, som den nyeste bro blot kaldes, er en motorvejsbro, som blev indviet i 1970.

Middelfart kommune ønsker så vidt muligt at være en grøn kommune, både hvad angår indbyggere og erhvervsliv. Dette betyder, at kommunen støtter projekter, der bruger grøn energi. Det grønne tages også helt bogstaveligt i kommunen, hvor man påskønner beliggenheden midt i naturen. Middelfart Erhvervscenter er en service, kommunen stiller til rådighed for nye såvel som etablerede virksomheder, hvor der gives råd og vejledning om blandt andet etablering og grøn vækst.

Byen har mange skoler – folke- og privatskoler, og Skrillingeskolen, som er en specialskole for børn med særlige behov, og et af skolens principper er, at forskellighed er en styrke. For de, der ønsker videre uddannelse, tilbydes erhvervsskoler, produktionsskole, gymnasier og en Social- og Sundhedsskole.

I Middelfarts hyggelige gader finder du butikker med alt, hvad hjertet begærer, og byen har alle de større supermarkedskæder for handel med dagligvarer.

Det er oplagt at benytte sig af byens beliggenhed ved vandet, her findes optimale forhold for alle former for vandsport for hele familien har du lyst til badning, dykning, kajak, sejlsport og windsurfing, finder du det og mere til i Middelfart.

Bor du i Middelfart og får behov for at tale med en psykolog til individuel, par- eller gruppeterapi, finder du mulighederne herover eller ved brug af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter et gruppeforløb, kursus eller foredrag – for eksempel et forældrekursus eller en sorggruppe, findes det her.

Er du erhvervsleder og søger et kursus eller foredrag til medarbejderne – måske et kursus i stresshåndtering – findes det her.

Er du psykolog og søger efteruddannelse eller supervision, finder du det her.

Lokale tilbud

Psykiatrien i Region Syddanmark har en psykiatrisk afdeling i Middelfart, som hjælper både børn, unge og voksne

Kommunale tilbud

I tilfælde af akut behov for hjælp til psykiske problemer skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig på en af regionens psykiatriske akutmodtagelser i Kolding eller Odense.

For børn og familier, der har med trivsel i familien eller institutionen eller psykiske problemer, findes der flere kommunale tilbud. Du kan finde links og telefonnumre her.

Kommunen tilbyder et kursus i at tackle angst/depression, du kan få mere at vide på telefon 88 88 46 54.

For borgere, der lider af kronisk sygdom eller har haft kræft, tilbydes et kursus i mindfulness, hør mere på telefon 88 88 46 54 eller 88 88 46 56

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.