Søger du en psykolog i Korsør eller omegn, er du landet det rette sted. Herunder finder du psykologer, som tilbyder terapi, kurser og foredrag i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Korsør'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Korsør

Korsør i Vestsjælland ligger i Slagelse Kommune i Region Sjælland. Kommunen har ca. 77.200 indbyggere, hvoraf de ca. 14.300 indbyggere bor i kystbyen Korsør. Korsør er nok for mange mest kendt som en motorvejsfrakørsel nær Storebæltsbroen, men hvis man lægger turen ind igennem byen ad Rute 265 langs havnen vil man se, hvilken smuk placering den idylliske købstad har. Byen har vand til alle sider – Storebælt mod vest og det naturskønne Korsør Nor mod øst. Nord for noret hedder byen Halsskov, syd for noret Sydbyen. Det var i Halsskov den tidligere færgehavn lå – mange husker nok endnu tiden før Storebæltsforbindelsen.

Korsør er præget af sin tilknytning til det maritime – tidligere skibsværftet og færgerne, byen er da også lagt her, da det er det sted på Sjælland, der ligger tættest på Fyn. I dag består det maritime mest af lystbådehavnen, et hyggeligt sted for både lystsejlere og landkrabber, med restauranter, ishus og shoppingcenteret Havnearkaderne. Udbuddet af boliger i Korsør er stort, og til priser så alle kan være med, og for pendlere ligger byen ideelt, kun ca. 1 times kørsel i bil eller med tog til København. Her er masser af natur – badestrande, skove og klinten med en smuk udsigt over Storebæltsbroen og Langeland.

Korsør har flere grundskoletilbud, for ungdomsuddannelser skal man til Slagelse, hvor man desuden finder en afdeling af Syddansk Universitet, hvor man kan læse økonomi og engelsk, i Slagelse har man desuden mulighed for at uddanne sig til blandt andet pædagog, laborant, sygeplejerske, VVS-installatør mm.

Bor du i Korsør eller omegn og har du brug for en dygtig psykolog til terapi for enkeltpersoner, par, familier eller grupper, finder du gode muligheder på Psykologbogen. Du kan finde en psykolog herover, eller ved at bruge filtrene til venstre til din søgning.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag – for eksempel et kursus for skilsmisseforældre eller en sorggruppe – finder du mulighederne her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske ønsker I et kursus i stresshåndtering – finder du dine muligheder her.

Psykologer, der søger efteruddannelse eller supervision, finder mulighederne her.

 

Kommunale tilbud

Har du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du kontakte egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser, hvor du også kan møde op uden forudgående henvisning.

Børn og unge, forældre og personer, der arbejder med børn, har flere muligheder for råd, vejledning og hjælp, hvis et barn ikke trives. Henvendelser kan ske anonymt. Se mere på Slagelse Kommunes hjemmeside.

For enlige forældre og deres børn tilbyder kommunen caféaften i Fru Larsen i Antvorskov Børnegård, hvor man mødes til spisning og en snak om forskellige problemer. Der er mulighed for foredrag ved forskellige personer, der til daglig arbejder med børn, blandt andet en psykolog. Ring på telefon 24 52 45 47 mellem kl. 9-10 for at høre nærmere

Ungehuset er for unge mellem 15 og 30 år, hvor man kan få råd og vejledning omrking forskellige problemstillinger, blandt andet tilbydes psykologsamtaler. Læs mere på hjemmesiden.

For borgere med angst eller depression tilbyder Slagelse Kommune kurser, hvor målet er at forbedre livskvaliteten. Vil du vide mere eller tilmelde dig et sådan kursus, skal du kontakte kommunens sundhedskooordinatorer.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.