Hvis du søger en psykolog i eller nær Struer, så er du landet det rigtige sted. Du kan ligeledes finde psykologer på den flotte ø Venø, som både tilbyder samtaler, rådgivning, undersøgelser, grupper mv. Find herunder psykologhjælp til både børn, unge, par og familier i Struer kommune.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Struer '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Struer

Struer Kommune, der tidligere var en del af det gamle Ringkøbing Amt, er efter kommunalreformen blevet en del af Region Midt. Der bor ca. 10.261 indbyggere i Struer.

Byen ligger placeret i et naturskønt område lige ved Limfjorden og har bl.a. et velfungerende havnemiljø i form af den attraktive Holstebro-Struer lystbådehavn, som er Limfjordens største lystbådehavn. Havnen har en rigtig god beliggenhed og gode faciliteter, hvorfor den er trækplaster både for mange fastliggende sejlbåde og gæstesejlere. Der er således gode muligheder for at komme afsted på skønne sejlture - bl.a. til den til den hyggelige ø Venø.

På Venø finder man en sjælden ro med øens hyggelige atmosfære. Selve øen er 7,5 km lang og 1,5 km bred på sit bredeste stykke og der bor i alt 185 indbyggere udover de efterskoleelever som Venø Efterskole huser.

Struer er på mange måder et attraktivt sted at bosætte sig. I kommunen finder du således tilbud, der foruden gode daginstitutioner rummer en række gode folkeskoler, SFO’er samt Struer Statsgymnasium. Af kulturelle tilbud finder du bl.a. biograf, bibliotek og museum, mens du i perioden 18/8 til 19/10 kan opleve kulturfestivalen Bølgen, der byder på mange spændende oplevelser for både store og små. Byen har et velfungerende erhvervsliv og kommunen har fokus på at fremme iværksætterånden bl.a. igennem projekter såsom Startvækststruer, som er en lokal erhvervsservice til dig, der gerne vil starte egen virksomhed, eller som har udfordringer med at få gang i væksten. Struer er i særdeleshed kendt for at huse Bang & Olufsen, der er en international elektronikvirksomhed. Bang & Olufsen beskæftiger således en femtedel af alle byens borgere og er på mange måder blevet et symbol på Struers erhvervsliv.

Indenfor det psykologfaglige område findes der også gode muligheder i Struer. Her finder du flere dygtige psykologer, der både tilbyder individuel- par, familie og gruppeterapi, psykologiske undersøgelser, og som har erfaring med behandling af en række forskellige psykiske problemstillinger og vanskeligheder. Find en psykolog i Struer eller på Venø herover, og brug filtrene til venstre til at finde en psykolog som netop kan hjælpe dig med din problemstilling.

Eller klik her og se dine muligheder for kurser og gruppeforløb for både private og erhverv i Struer eller på Venø.

Kommunale tilbud

Struer hører ind under Regionpsykiatrien Vest, der har afdelinger i Holstebro og Herning.

Her findes en række psykiatriske behandlingsafsnit, der bl.a. rummer døgnafsnit, ældrepsykiatrisk ambulatorium, klinik for ADHD, ambulatorium for affektive lidelser, ambulatorium for psykotiske lidelser, klinik for OCD og angstlidelser en klinik for rusmiddelspsykiatri samt et mobilteam.

Herudover findes der klinik for selvmordsforebyggelse, klinik for traumatiserede flygtninge samt klinik for personlighedsforstyrrelser

Struer Kommune tilbyder en række bo- og beskæftigelsestilbud til borgere med psykiske lidelser.

Af botilbud findes bl.a. bofællesskabet Nørregade og bofællesskabet Skolegade, hvor man kan blive visiteret af kommunen til at bo og modtage individuel støtte og hjælp.

Derudover findes der en psykiatriskole i Struer, der har til hensigt at oplyse, undervise og bygge bro mellem psykiatrien og borgerne i Struer Kommune. Som borger med psykiske vanskeligheder finder du herudover mulighed for at komme i Værestedet Huset, hvor du i et trygt miljø kan møde andre psykiske sårbare. Huset er et åbnet tilbud og kræver derfor ingen visitation.

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.