Søger du psykolog i Esbjerg, er du kommet til det rette sted. Læs her om dine muligheder for psykologhjælp og se udbuddet af grupper, kurser og foredrag i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Esbjerg'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Esbjerg

Danmarks femtestørste by Esbjerg ligger i Esbjerg Kommune i Region Sønderjylland. Esbjerg Kommune tæller ca. 115.000 indbyggere, heraf bor de ca. 71.600 i Esbjerg. Havnen er en af byens vigtigste arbejdspladser og nok det, Esbjerg er mest kendt for på landsplan. Dog er det ikke længere fiskerierhvervet, der præger havnen, men blandt andet offshore aktiviteter og udskibningshavn for Horns Rev Vindmøllepark, ligesom færgen til Fanø sejler herfra. Esbjerg Havn er den drivende kraft for henved 14.000 arbejdspladser, byen har 1.000 rådgivende ingeniører med speciale i energi, og Syddansk Univeristet tilbyder uddannelser indenfor diverse energiformer. Byen kalder sig da også EnergiMetropol Esbjerg, og er således en by, der har formået trods stærk nedgang i fiskerierhvervet at udnytte de menneskelige og industrielle ressourcer, byen har, til at være en by i stærk fremgang. Nordøst for Esbjerg ligger Esbjerg Lufthavn med afgange til blandt andet Norge, Skotland samt helikopterflyvning til Nordsøens oliefelter. På landjorden serviceres den daglige trafik af motorvej til Kolding og herfra videre til resten af landet og sydpå til Tyskland, ligesom der på samme strækning kører IC3-tog. Som studieby har Esbjerg et bredt udvalg af tilbud om videreuddannelse, foruden de førnævnte inden for energiområdet kan man læse en række humanistiske og kreative fag.

Byen har masser at byde på inden for shopping, restauranter og seværdigheder – Esbjerg har Danmarks længste gågade foruden indkøbscentre og varehuse. Byen har flere folkeskoler, fri- og privatskoler, heriblandt en international skole som ikke mindst benyttes af børn af personer, som bosætter sig i Esbjerg for at arbejde i en af byens mange internationale virksomheder.

Bor du i Esbjerg og har du brug for et finde en dygtig psykolog til at hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, kan du herover eller ved brug af filtrene i menuen til venstre finde psykologer, der tilbyder individuel, par, familie- eller gruppeterapi.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller foredrag for private – for eksempel en mindfulness-gruppe eller et forældrekursus – finder du mulighederne her.

Virksomhedsledere som ønsker at tilbyde deres medarbejdere et kursus eller foredrag – måske et kursus i personlig ledelse eller stressforebyggelse – finder tilbuddene her.

Er du uddannet psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, kan du se dine muligheder lokalt her.

Kommunale tilbud

Pykiatrisk Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er en døgnåben afdeling for personer, der har akut brug for hjælp til psykiske problemer. Her er åbent for alle med eller uden lægehenvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse kan kontaktes på telefon 99 44 67 00.

Esbjerg Kommunes Psykologiske Center varetager rådgivning og behandling af børn med psykiske diagnoser, børn og familier i tilfælde af omsorgssvigt samt rådgivning til personer, som arbejder professionelt med disse grupper. Centeret kan kontaktes på telefon 76 16 65 20 eller ved at sende en SMS til 40 30 98 33

For alle unge gravide og mødre under 26 år har Esbjerg Kommune tilbuddet Familiens Hus, hvor man kan møde andre unge mødre samt få støtte og vejledning af blandt andet sundhedsplejerske, jordemoder og psykolog.  

Psykologisk Center Esbjerg er Esbjerg Kommunes afdeling for børn, unge, familier og personer som arbejder med børn, som har brug for støtte og vejledning til forskellige problemstillinger. Du kan læse mere om centerets tilbud her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.