Er du på udkig efter en psykolog i Faaborg, er du landet det rigtige sted. Se her hvad psykologer tilbyder af terapi, kurser og supervision i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Faaborg'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Faaborg

Faaborg er en by på det sydvestlige Fyn, beliggende i Faaborg-Midtfyn Kommune i Region Syddanmark. Kommunen har ca. 51.000 indbyggere, heraf bor de knap 7.200 i Faaborg. Faaborg har en idyllisk beliggenhed i bunden af Faaborg Fjord med udsigt til det Fynske Øhav og fra Faaborg Havn udgår færger til øerne Lyø, Bjørnø og Avernakø samt Ærø. Udover færgehavn fungerer havnen som lystbådehavn, årligt besøger mere end 13.000 lystbåde Faaborg som har den fordel for lystsejlere, at den ligger i et område med mange havne indenfor en relativt kort afstand, hvilket giver mulighed for mange dejlige sejlture rundt i området. Bymidten i Faaborg er præget af brostensbelagte gader og stræder og mange gamle huse, flere bygget med bindingsværk. Her finder man et bredt udvalg af butikker, dagligvarebutikker såvel som specialbutikker samt restauranter i alle prisklasser. Nord for Faaborg ligger den verdenskendte Falsled Kro, en af Danmarks mest kendte gourmetrestauranter. Faaborg er en kulturel by med masser af foreninger og seværdigheder. På uddannelsesområdet byder Faaborg på efterskole, landbrugsskole og gymnasium, og byen ligger blot små 30 kilometer fra Svendborg, hvor der findes masser af uddannelsesmuligheder og ca. 40 kilometer fra Odense, hvor man blandt andet finder afdelinger af Syddansk Universitet og hvor man siden 2013 har kunnet uddanne sig til henholdvis bachelor og kandidat i psykologi. Flere psykologer har valgt at bosætte og starte klinik i de smukke omgivelser i eller omkring Faaborg så her er gode muligheder for at finde en psykolog til terapi, kurser og supervision. Du kan herover se hvilke psykologer i Faaborg-området der tilbyder individuel, par-, gruppe- og familieterapi, eller du kan benytte filtrene i menuen til venstre til at søge på specifikke psykiske problemer.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for private – måske søger du et kursus i stresshåndtering eller en forældregruppe – finder du mulighederne her.

For erhvervsledere som søger et kursus eller et foredrag til sine medarbejdere – for eksempel kursus for pædagoger og andre, som arbejder med børn, eller måske et foredrag om god kommunikation – findes tilbuddene her.

Er du uddannet psykolog og søger du efteruddannelse, måske i parterapi eller ACT, kan du se de gode tilbud her.

Psykologer og andre sundhedsfaglige personer som søger supervision, individuelt eller i grupper, kan finde tilbud fra dygtige psykologer her.

Lokale tilbud

Er du elev på Faaborg Gymnasium og har du problemer, du ikke selv kan håndtere – måske problemer med selvværd eller selvbeskadigelse, problemer med din familie eller dine kammerater – kan du henvises til samtaler hos en psykolog. Henvisningen skal ske gennem din studievejleder.

Kommunale tilbud

Borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune som har det svært – fysisk, psykisk eller socialt – har mulighed for at benytte sig af kommunens tilbud På Sporet af en Løsning, som tilbyder hjælp og vejledning.

Borgere med lettere psykiske lidelser og kroniske sygdomme kan deltage i kommunens mindfulness-træning – læs mere her.

Psykiatrisk Akutmodtagelse i Odense er for alle, som har et pludseligt opstået psykisk problem og kan kontaktes døgnet rundt på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

Er du elev på et af de Fynske Gymnasier har du mulighed for samtale med en psykolog. Kontakt din studievejleder for at høre nærmere.

Børn og unge, deres familier og personer, som arbejder med børn, kan gennem kommunen få råd og vejledning til forskellige psykologiske problemer – læs mere her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.