Søger du psykolog i Assens eller en af de andre byer på Sydvestfyn, er du kommet til det rigtige sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Assens'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Assens

Assens ligger på Sydvestfyn i Region Syddanmark. Byen ligger i Assens Kommune og tæller knap 6.000 af kommunens ca. 41.000 indbyggere. Assens har en hyggelig bymidte med mange gamle huse og brostensbelagte gader, hvor man finder et væld af butikker og hyggelige caféer og restauranter. Om sommeren er byen vært for Danmarks længste loppemarked. En af Danmarks kendteste gourmet fødevareproducenter, Løgismose, som blandt andet producerer mejerivarer, vin og Summerbird chokolade, samt importerer lækkerier fra andre lande, har sin oprindelse i og omkring Assens. Assens og omegn byder på skønne sommerhusområder i alle prisklasser – og med beliggenheden midt i landet er det, uanset hvor i Danmark man kommer fra, muligt at køre til Assens på få timer. Kulturen har gode kår i Assens, blandt andet i kraft af kulturhuset Tobaksgården hvor man finder biograf, teater, café, musikskole og meget mere. Byen har flere museer med både kunst og lokalhistoriske udstillinger. Er erhverv i fremgang i Assens er turisterhvervet som har gode kår ikke mindst grundet de mange seværdigheder og gourmetoplevelser i området. Et andet område i fremgang i det sydvestfynske er psykologfaget. Bor du i Assens og har du brug for at finde en dygtig psykolog til individuel terapi, parterapi, familie- eller gruppeterapi, finder du her på Psykologbogen mange gode tilbud. Se mulighederne herover eller søg på specifikke problemstillinger ved at bruge filtrene i menuen til venstre.

Søger du gruppeterapi, kursus eller foredrag for private – for eksempel et forældrekursus eller et kursus der kan hjælpe dig til at tackle din depression – finder du det her.

Er du leder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – kursus i bedre kommunikation for læger, et kursus for personer som arbejder med børn med en ADHD-diagnose eller måske et kursus i kognitiv adfærdsterapi- finder du de mange gode tilbud her.

Psykologer som ønsker efteruddannelse finder mange spændende tilbud – parterapi, mentalisering, hypnose og meget mere finder du her.

Supervision for sundhedspersonale og psykologer – individuelt eller i grupper – finder du her.

Lokale tilbud

Er du elev på Vestfyens Gymnasium og har du personlige problemer, du ikke selv kan tackle, har din studievejleder mulighed for at henvise dig til samtaler hos en psykolog.

Kommunale tilbud

Assens Kommune har forskellige tilbud til børn, unge og deres familier, hvis man har problemer med emner som skilsmisse, trivsel, dødsfald mm. Læs mere på kommunens hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.