Er du på udkig efter psykolog i Store-Heddinge, måske Hårlev eller Rødvig, er du landet det rigtige sted. Se her, hvad psykologer tilbyder af terapi, kurser og supervision i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Store-Heddinge'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Store-Heddinge

Store-Heddinge på halvøen Stevns ligger i Stevns Kommune i Region Sjælland. Byen har ca. 3.300 indbyggere i en kommune med knap 22.000 indbyggere, og Store-Heddinge er hovedby i kommunen. Byen er en af Danmarks mindste købstæder og har dermed oprindeligt haft både tinghus, realskole og en stor kirke – i dag er der dog kun kirken tilbage. Sankt Katharina Kirke, som kirken hedder, er unik i sin opbygning med ottekantet, hvælvet træloft. Kirken er bygget af limsten, en slags kalksten som man finder rigtig mange huse på Stevns bygget af, naturligt nok idet undergrunden for en stor del består af kridt. Kører man fra Store-Heddinge ud til nærmeste kyst er det da også klinter bestående af kridt, man støder på – Stevns Klint er fra nord til syd 12 kilometer lang og et besøg værd – i Højerup øst for Store-Heddinge kan man besøge Stevns Museum og den gamle kirke, hvor en del af kirken i 1928 styrtede i havet – resten af kirken er sikret og er nu en turistattraktion. Der er flere steder mulighed for at besøge nedlagte kalk- og kridtbrud, hvor man finder spændende plate- og dyreliv – eller man kan tage en gåtur på toppen af klinten ad den 22 kilometer lange trampesti mellem den idylliske fiskerby Rødvig i syd og den lille Bøgeskov Havn i nord. Store-Heddinge er en handelsby med et stort opland, her finder man flere store dagligvarekæder og flere specialbutikker. Andre større erhverv i kommunen er turisme, serviceerhverv og landbrug. Et erhverv i fremgang er psykologfaget, du finder flere gode muligheder i nærområdet. Se herover og find en dygtig psykolog til terapi – individuel, par- eller gruppeterapi – eller søg på specifikke problemstillinger med filtrene til venstre.

Er du privatperson på udkig efter en gruppe eller et kursus – for eksempel en angstgruppe, et forældrekursus eller et kursus i mindfulness – finder du det her.

Virksomhedsledere som søger et kursus eller foredrag til sine medarbejdere – måske ønsker I et kursus i forebyggelse af stress, eller måske et foredrag om misbrug – finder tilbuddene her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse, finder du spændende kurser fra dygtige kolleger her.

Supervision for sundhedspersonale, pædagoger og psykologer, gruppevis eller individuelt, findes her.

 

Kommunale tilbud

Hvis du eller en pårørende får brug for hjælp til et akut opstået problem, anbefales det at henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Du kan også kontakte en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser – afdelingerne har døgnåbent og er for alle med et akut opstået psykisk problem. Den nærmeste Psykiatriske Akutmodtagelse findes i Vordingborg - telefon 55 35 12 10.

Børn, unge, deres familier og personer som arbejder med børn har forskellige muligheder for hjælp og vejledning og eventuelt samtaler med psykolog – læs mere på kommunens hjemmeside

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.