Er du på udkig efter en psykolog i eller nær Billund, er du kommet til det rigtige sted. Her kan du se hvad psykologer tilbyder af terapi, kurser, foredrag og supervision i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Billund'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Billund

Billund er en by i Billund Kommune i Region Syddanmark. Billund Kommune har lidt over 26.000 indbyggere, hvoraf de ca. 6.200 bor i Billund, som er kommunens næststørste by efter Grindsted. De tre markant største virksomheder i Billund er den verdenskendte legetøjskoncern Lego, Feriecenteret Lalandia samt Danmarks næststørste lufthavn, Billund Airport. Er stor del af byens indbyggerere er ansat på en af disse store arbejdspladser og de fleste indbyggere i byen bliver boende i området hele livet, da her findes masser af jobmuligheder. Samtidig er disse virksomheder en vægtig grund til, at mange danskere kender Billund, enten som ferieby eller fordi de en eller mange gange i deres liv har benyttet lufthavnen til rejser ud i verden på ferie eller i forretningsøjemed. Fra Billund kan man flyve korte indenrigsture, utallige destinationer i Europa eller så langt væk som Thailand, Kenya og De Vestindiske Øer. Hos Billund Air Center kan man uddanne sig til pilot og stewardesse, mens man skal til den nærliggende by Grindsted for at finde ungdomsuddannelser som handels- og erhvervsskoler og gymnasium. Erhvervslivet i kommunen er i stadig vækst, foruden de etablerede virksomheder ønsker man i kommunen at tiltrække og fastholde nye virksomheder samt at udvikle allerede bestående virksomheder, så de er bedst muligt rustet til fremtiden. Et erhverv, som også er i vækst i og omkring kommunen er psykologfaget – der kommer hele tiden nye psykologer til og i kraft af at det er muligt at læse psykologi flere steder i landet, også i Region Syddanmark, vælger flere psykologer at nedsætte sig med praksis i området omkring Billund. Du finder således mange gode tilbud om psykologhjælp i Billund, Grindsted og Vejle. Her på Psykologbogen kan du finde dygtige psykologer, der tilbyder terapi – for enkeltpersoner, par, familier og grupper – i dit nærområde.

For private på udkig efter en gruppe, et foredrag, kursus eller coaching – måske søger du et forældrekursus eller en angstgruppe – ses muligehederne her.

Søger du et kursus eller foredrag til din virksomhed – måske et efteruddannelseskursus for sundhedspersonale, et kursus i stressforebyggelse eller et foredrag om et spændende emne indenfor psykologien – kan du se tilbuddene her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse; måske er du på udkig efter et kursus i en af de nyeste emner indenfor dit fag – eller måske ønsker du at blive en bedre parterapeut – så kan du se tilbud fra dygtige psykologer her.

Søger du supervision – for psykologer eller sundhedspersonale i øvrigt, i grupper eller individuelt – findes det her.

 

Lokale tilbud

 

Kommunale tilbud

Søger du hjælp til akut opståede psykiske problemer, skal du som udgangspunkt søge egen læge eller vagtlægen. Du kan også henvende dig til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser, den nærmeste finder du i Kolding. Det er en god idé at ringe til afdelingen først på telefon 99 44 77 50.

Billund Kommune har forskellige tilbud til borgerne med fokus på den mentale sundhed. For kvinder i alderen 20-40 år som synes, hverdagen rummer for mange udfordringer, tilbyder kommunen kurset Mestring af Hverdagen med det formål at forebygge stress og nedbringe sygefravær. Læs mere her.

For børn i kommunens 0.klasser afholdes Mindfulness-kurser, som skal give børnene bedre føling med sig selv og andre og for at bedre læringsforholdene.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.