Søger du efter en psykolog nær Fredericia ? Så er du landet det rigtige sted. Få her et overblik over mulighederne for psykologhjælp i din by.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Fredericia'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Fredericia

Fredericia er med sin placering ved Lillebælt en del af et meget naturskønt område, hvor der både findes skønne sandstrande og dejlige skovområder.

Selve Fredericia by blev grundlagt i 1650 og huser Danmarks bedst bevarede fæstningsanlæg, der i dag fungerer som en naturskøn bypark. Byen emmer således af historie og har en helt særlig atmosfære med voldgrave, hyggelige brostensbelagte gader og gamle velbevarede huse.

I dag er byen en levende og dynamisk by, der med sin størrelse og placering er en central del af Trekantsområdet. Trekantsområdet er et etableret samarbejde mellem 6 kommuner, der i fællesskab søger at optimere rammebetingelserne for vækst- og erhvervsudvikling i området.

Fredericia Kommune, der er en del af Region Syddanmark, har i alt 49.980 indbyggere. Indbyggertallet er stigende, hvilket især skyldes en stigning af antallet af borgere, der er over 65. Fredericia Kommune beskæftiger 11.113 personer i offentlige jobs, mens 19.154 personer er beskæftiget i den private sektor.

Kommunen er i særdeleshed erhvervsspecialiseret indenfor energi- miljø- og transportområdet samt i fremstilling af fødevarer. Fredericia har mange gode offentlige tilbud både indenfor daginstitutionsområdet samt et bredt udbud af ungdomsuddannelser.

Indenfor det psykologfaglige område rummer Fredericia ligeledes gode psykologtilbud og der findes således psykologer, der både tilbyder individuel- og parterapi samt udbyder relevante psykologfaglige kurser.

 

Se aktuelle tilbud om kurser og foredrag i Fredericia og omegn her.

 

Hvis du søger par, familie eller individuelle psykologsamtaler i Fredericia og omegn, så find en privatpraktiserende psykolog i Fredericia her.

Lokale tilbud

I Fredericia findes et lokalpsykiatrisk tilbud, hvortil der henvises til øvrige psykiatriske tilbud og afdelinger i Vejle og Kolding, hvor Vejle rummer et almenpsykiatrisk tilbud, mens Kolding herudover også rummer et børne- og ungdomspsykiatrisk afsnit. Ved akut psykisk sygdom henvises der til Kolding Psykiatrisk Akutmodtagelse (Psykiatrisk Skadestue).

 

Gnisten er en frivillig forening, der udbyder forskellige tilbud om hjælp og støtte til sindslidende borgere i Fredericia samt deres pårørende. Tilbuddet retter sig især mod oplysning om hvad det vil sige at være sindslidende og hvordan man lever med sin psykiske sårbarhed.

 

Kulturcafeen, der hører under SIND Fredericia tilbyder hyggeligt samvær til sindslidende tirsdage, onsdage og torsdage.

Kommunale tilbud

Fredericia Kommune har flere offentlige tilbud til sindslidende eksempelvis:

 

IFS – Idræt for sindslidende

Et tilbud om idrætsaktiviteter for alle sindslidende. Tilbuddet retter sig mod at alle kan være med på en almindelig dagform, og søger at sætte motion og samvær på dagsordenen i form af hyggelige sportsaktiviteter, der hovedsageligt inkluderer volleyball og fodbold. Tilbuddet foregår i Fredericia idrætscenter 2 gange om ugen i vinterhalvåret. På nuværende tidspunkter inkluderer tilbuddet mandag og torsdag.

 

Stoppestedet

Stoppestedet er et aktivitets- og samværstilbud i Fredericia by, hvor psykisk sårbare borgere kan få støtte og hjælp til at skabe indhold i hverdagen og få hjælp til at bekæmpe ensomhed gennem en kontaktpersonsordning samt deltagelse i det fællesskab og forskellige gruppeaktiviteter som Stoppestedet tilbyder. Tilbuddet hører under Socialpsykiatrien og det kræver visitation fra Fredericia Kommune for at kunne benytte tilbuddet.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.