Har du brug for at finde en psykolog i Nykøbing Falster, er du kommet til det rigtige sted. Se her hvad psykologer tilbyder af terapi i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Nykøbing Falster'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Nykøbing Falster

Nykøbing Falster med ca. 16.500 indbyggere ligger i Guldborgsund Kommune, som i alt tæller ca. 61.000 indbyggere. Nykøbing er den største by på Falster, og hovedby i kommunen, som dækker hele Falster og den østligste tredjedel af Lolland. Byen er trafikknudepunkt for den offentlige transport i området, med togforbindelse til København og Nordtyskland samt lokalbanerne på Lolland-Falster. Der er motorvejsforbindelse via hovedvej ca. 15 kilometer nord for byen, 25 kilometer mod syd finder man færgeforbindelse mellem Gedser og Rostock i Nordtyskland, og en bro over denne smalle del af Guldborgsund forbinder de to øer, Lolland og Falster. Erhvervslivet på Falster har gode kår, Guldborgsund er i gang med anlæggelsen af et nyt erhvervområde ved afkørsel 43 på Motorvej E47 – der, hvor den vesteuropæiske og den østeuropæiske trafikkorridor mødes via den kommende Fehmern-forbindelse og Gedser-Rostock forbindelsen. I Nykøbing Falster finder man en af Nordic Sugars sukkerfabrikker og flere shippingvirksomheder. En af byens store seværdigheder er Middelaldercenteret, som foruden turistattraktion også fungerer som forsøgscenter for historisk teknologi. Centeret byder blandt andet på arbejdende værksteder, ridderturneringer og middelalderhavn. Byen har en række folkeskoler, fri- og privatskoler, efterskole og gymnasiet Nykøbing Katedralskole. Efter endt skole kan man videreuddanne sig indenfor en række handels- or erhvervsuddannelser, blandt andet elinstallatør, markedsføringsøkonom, sygeplejerske og mange andre.

Bor du i Nykøbing Falster eller opland og har du brug for at finde en psykolog til at hjælpe med dine psykiske problemstillinger, kan du se mulighederne herover, eller du kan søge ved hjælp af filtrene til venstre. Her kan du finde psykologer i dit område, der tilbyder indviduel terapi, parterapi, familie- eller gruppeterapi.

Er du på udkig efter en psykolog til en gruppe, et kursus eller foredrag for private – måske en angstgruppe eller et kursus for forældre – kan du se mulighederne her.

Er du leder af en virksomhed og søger du et kursus eller et foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et stresshåndteringskursus – finder du tilbuddene her.

Psykologer som søger supervision eller efteruddannelse – mpske et ATC-kursus eller gruppesupervision – finder du de gode tilbud her.

 

 

Kommunale tilbud

I lfælde af, at du eller en af dine pårørende får akut bug for hjælp til psykiske problemer, har du flere muligheder. Du kan kontakte egen læge, vagtlægen eller regionens Psykiatrisk Akutmodtagelse som har døgnåbent og hvor man kan henvende sig med eller den lægehenvisning. Det er en god idé at ringe først. Psykiatrisk Akutmodtagelse i Vordingborg har telefon 55 35 12 10.

Pædagogisk Psykologisk Center (PPR) i Guldborgsund Kommune har blandt andet ansat psykologer til at varetage samtaler med og rådgivning til familier og børn, som ikke trives. Centeret har desuden en terapigruppe for unge mellem 15-18 år. For nærmere oplysninger kontakt PPR på telefon 54 73 29 50.

Guldborgsund Kommune har tilbud om sorggrupper til børn. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Kvinder, med eller uden børn, som bliver udsat for vold eller trusler om vold, kan søge hjælp og eventuelt ophold på Krisecenteret Hjemmet.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.