Søger du en psykolog i Ikast, er du kommet til det rette sted. Se her mulighederne for psykologhjælp i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ikast '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ikast

Ikast er en stationsby på strækningen Silkeborg-Herning, beliggende i Ikast-Brande Kommune i Region Midtjylland. Byen huser godt 15.000 af kommunens i alt 40.600 indbyggere. Herningmotorvejen med videre forbindelse til resten af Jylland og det øvrige Europa går tæt syd om byen, som således har en god beliggenhed for erhvervslivet, hvilket ikke mindst ses ved, at kommunen flere gange i 2010’erne af Dansk Industri er blevet kåret som kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima. Det er selvfølgelig ikke bare den goede infrastruktur, der gør kommunen attraktiv for virksomhederne; emner somsamarbejde mellem virksomheder og kommunen, velfærd og masser af god arbejdskraft er også emner, der er taget med i vurderingen. Ikast-Brande Kommune kalder sig en Mental Frikommune – hvilket betyder, at her er plads til nytænkning, borgerne skal inddrages mere både i offentlige og private sager, og i samarbejde med den lokale håndboldklub FCM Håndbold er kommunen begyndt at tilbyde medarbejderne mental træning, som man ved øger koncentration og ydeevne. Den mentale sundhed hos kommunens borgere er også vigtig – hvert efterår afholder kommunen ”Sindets Dag” i samarbejde med kampagnen ”En Af Os”, som skal være med til blandt andet at øge danskernes viden om psykiske sygdomme. Erhvervsliv i Ikast er også shopping – og her har byen meget at byde på. Foruden supermarkeder finder man i Ikast masser af specialbutikker med både dagligvarer, brugskunst, tøj og sko og meget andet. Her findes et pænt udvalg af spisesteder i flere prisklasser, og nattelivet har også gode kår her i byen. Børnefamilier kan nyde godt af pasningsgaranti for de små i familien, for de skolepligtige findes her foruden folke- og privatskoler også en internationale skole. Ikast kan tilbyde erhvervsskole, gymnasium med en idrætslinje, samt en afdeling af VIA College, som her tilbyder uddannelse som pædagog.

Bor du i Ikast og har du behov for at finde en dygtig psykolog til individuel, par- eller gruppeterapi, kan du se udvalget af psykologer herover, eller søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Private på udkig efter en gruppeterapi, et kursus eller foredrag – måske søger du et forældrekursus eller en angstgruppe – kan se mulighederne her.

Virksomhedsledere som ønsker at tilbyde medarbejderne et kursus eller foredrag – måske et kursus i stressforebyggelse, eller et foredrag om misbrug – finder gode tilbud her.

Er du uddannet psykolog og søger du efteruddannelse eller supervision, i gruppe eller individuelt, kan du finde mulighederne her.

Kommunale tilbud

Ikast-Brande Kommune har flere muligheder for vejledning og rådgivning til børn, unge og familier, som har brug for hjælp til psykiske problemstillinger – for eksempel mistrivsel hos et barn, dødsfald, skilsmisse mm. Læs mere på kommunens hjemmeside. 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.