Er du på udkig efter en dygtig psykolog i Viby Sjælland, er du landet det rigtige sted. Se her hvad psykologer tilbyder i dit lokalområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Viby Sjælland'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Viby Sjælland

Stationsbyen Viby Sjælland ligger i Roskilde Kommune i Region Sjælland. Der bor ca. 4.500 indbyggere i Viby, mens hele kommunen tæller knap 85.000 indbyggere. Byen består af en bymidte med ældre enfamilieshuse, parcelhuskvarterer og industrikvarterer. Landsbyen Dåstrup er efterhånden vokset sammen med Viby, her findes en kirke, en skole og ellers mest nyere parcelhuskvarterer. I Viby finder man flere af de større dagligvarekæder repræsenteret, samt et udvalg af specialbutikker. Viby Sjælland ligger ca. midt mellem Køge, Borup og Roskilde med togforbindelse til København og er et populært sted at bosætte sig hvis man gerne vil være tæt på storbyen men ønsker mere lys og luft, til huspriser hvor de fleste kan være med. Viby Sjælland har friskole og to folkeskoler, lægehus, plejehjem, posthus og bibliotek, foruden håndværkervirksomheder og diverse liberale erhverv. Nær Viby ligger Roskilde Lufthavn, som især betjener flyvning med privatfly. Psykologfaget er pænt repræsenteret i Viby Sjælland og hvis du ikke lokalt kan finde en psykolog, som kan hjælpe med netop dine problemstillinger, er der gode muligheder i de omkringliggende større byer. Har du brug for at finde en psykolog til individuel terapi, gruppeterapi, par- eller familieterapi, kan du se dine muligheder herover, eller du kan søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Privatpersoner på udkig efter en gruppe eller et kursus – måske har du brug for at finde en gruppe for pårørende til svært syge personer, eller du har lyst til at lære mere om mindfulness – finder det her.

Virksomheder som søger kurser, foredrag og efteruddannelse inden for psykologisk områder – for eksempel kognitive terapiformer eller måske et lederkursus – kan se tilbud fra psykologer her.

Er du selv psykolog og søger du efteruddannelse, finder du gode tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Supervision for både psykologer og andet sundhedpersonale – gruppe eller individuelt – kan ses her.

 

Kommunale tilbud

Har du eller en af dine pårørende brug for akut hjælp til et psykisk problem kan egen læge eller vagtlægen hjælpe, eller du kan henvende dig til regionens Psykiatriske Akutmodtagelse i Roskilde. Her kan man henvende sig med eller uden lægehenvisning. Det er en god idé at ringe til afdelingen først – telefon 47 32 77 41.

For børn/unge og deres forældre tilbyder Roskilde Kommune Åben Anonym Rådgivning – børn indtil 12 år og deres familie kan ringe på telefon 46 32 33 63, børn i alderen 13-18 år og deres forældre kan ringe på telefon 46 32 11 3

I Roskilde finder du mulighed for psykiatrisk behandling af både voksne, børn og unge mennesker. Der er bl.a. et specialiseret center for spiseforstyrrelser, en hukommelsesklinik, en klinik for liasonpsykiatri, en sexologisk klinik, et kompetencecenter for psykose debuterende samt en klinik for traumatiserede flygtninge.

Ved pludseligt opståede psykiske problemer, som kræver lægehjælp, har du flere muligheder. Du kan henvende dig til egen læge eller vagtlægen, eller Psykiatrisk Akutmodtagelse i Roskilde – ring gerne først på telefon 47 32 77 41.

Roskilde Kommune yder forskellige former får rådgivning og hjælp til børn, unge og deres forældre – deriblandt psykologhjælp, hvis det skønnes nødvendigt. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Unge der har det svært – med skolen, forældrene, kæresten eller noget helt fjerde – kan kontakte Headspace, hvor der altid er en at snakke med. Flere af de frivillige hos Headspace er psykologstuderende, så du er sikret professionel vejledning.

 

 

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.