Søger du en psykolog i Hadsten, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hadsten '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hadsten

Hadsten med knap 8.000 indbyggere er den største by i Favrskov Kommune med i alt godt 47.000 indbyggere. Ved kommunalreformen i 2007 blev Favrskov kommune dannet af de fire mindre kommuner Hammel, Hadsten, Hvorslev og Hinnerup samt en del af Langå Kommune. Så Favrskov Kommune udskiller sig derved fra de fleste danske kommuner ved ikke før reformen at være en kommune med en stor hovedby, som så har fået flere mindre kommuner hægtet på – her er fire mindre kommuner blevet til en stor. Kommunen er navngivet efter herregården Favrskov i nærheden af Hadsten. Hadsten er en stationsby på strækningen Aalborg – Aarhus, hvor alle IC tog standser. Dette samt byens beliggenhed tæt ved Motorvej E45 gør, at det er det nemt at komme fra Hadsten til andre dele af regionen. Hadsten har en naturskøn beliggenhed i Lilleådalen, hvor arkæologiske udgravninger har påvist, at der har boet mennesker i hvert fald de sidste 4000 år. Området har et rigt fugleliv, og Lilleå er populært blandt lystfiskere, som her kan fange ørreder.

Hadsten har et rigt kultur- og erhvervsliv. Kulturhuset Sløjfen, hvor man også finder et bibliotek, kirker og idrætsklubber er nogle af byens kulturelle tilbud. Mange større og mindre virksomheder holder til i Favrskov Kommune, og man byder gerne nye virksomheder velkommen. Hadsten har flere supermarkeder samt en række specialbutikker, fra genbrug og brugskunst til flere butikker med tøj og personlig pleje.

Favrskov Kommune har pasningsgaranti for de mindste, og her er mange velfungerenede folkeskoler samt et antal privatskoler at vælge imellem. Unge mennesker, der ønsker uddannelse efter grundskolen, kan vælge gymnasie eller et antal håndværker- og tekniske uddannelser. Med gode transportmuligheder til henholdsvis Randers og Aarhus er det muligt at blive boende i Hadsten mens man læser på en af disse byers større uddannelsesinstitutioner.

Bor du i Hadsten og har du brug for en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, finder du mange gode muligheder i Psykologbogen. Se udbuddet af psykologer lokalt herover, eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Private på udkig efter en psykolog til gruppeterapi, foredrag eller kurser – måske et forældrekursus eller en sorggruppe – kan du se mulighederne her.

Erhvervsleder som ønsker at tilbyde medarbejderne et kursus eller foredrag – for eksempel et kursus i stresshåndtering eller et kursus for personer, der arbejder med børn – finder mulighederne her.

Er du psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, kan du finde lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Børn og unge samt deres forældre har flere muligheder for rådgivning og hjælp. Se mere på Favrskov Kommunes hjemmeside. 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.