Er du på udkig efter en psykolog i Borup, er du kommet til det rigitge sted. Se her mulighederne for hjælp til psykologiske problemstillinger i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Borup'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Borup

Stationsbyen Borup på Østsjælland ligger i Køge Kommune i Region Sjælland. Byen huser ca. 4.400 af kommunens knap 58.400 indbyggere. Byen ligger på jernbanelinjen mellem København og Odense, og ca. 5 kilometer syd for byen løber Motorvej E45. Borup er en ret typisk mindre dansk stationsby med kro, kirke, skole, plejehjem og lægehus. Hovedgaden har et antal specialbutikker, som desværre har hårde kår – beliggenheden mindre end 20 kilometer fra de større byer Ringsted og Køge samt den kendsgerning, at store dele af byens befolkning er pendlere trækker de handlende væk fra byen. Byen er godt dækket ind for så vidt angår dagligvarehandel; her findes flere af de større supermarkedskæder repræsenteret. En af byens store virksomheder er Borup Kemi med de velkendte mørkegrønne flasker, som nok er repræsenteret i de fleste danske husholdninger. Lidt sydøst for sleve Borup ligger kvarteret Buen, hvor man finder en del virksomheder samt parcelhuse. Borup ligger i et meget naturskønt område præget af skov og moseområder, fra selve byen har man flere stederen smuk udsigt over Kimmerslev Sø, og fem kilometer syd for byen findes området Dyndet og Regnemarks Bakker, en tidligere tørvemose hvor man finder sommerhusområder, badesø, et rigt fugle- og planteliv og den gamle købmandsbutik Mosehuset og spisestedet Malerklemmen. Her er masser af små søer og vandløb; et ideelt område for naturelskere af enhver slags.

Bor du i Borup og har du brug for at finde en psykolog til individuel-, par-, familie- eller gruppeterapi, finder du mulighederne her på Psykologbogen. Se herover eller søg ved hjælp af filtrene til venstre og find en dygtig psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger.

Søger du en gruppe, et foredrag eller et kursus for private – måske et forældrekursus eller en angstgruppe – finder du mulighederne her.

Er du virksomhedsleder og søger du et kursus eller fordrag til dine ansatte – for eksempel undervisning i kognitiv adfærdsterapi eller et kursus i stresshåndtering – finder du gode tilbud her.

For psykologer som søger efteruddannelse eller supervision, findes tilbuddene lokalt her.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende har akut behov for hjælp til psykiske problemer, kan du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan henvise dig til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser, hvor du også kan henvende dig uden forudgående henvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse på Roskilde Sygehus har telefonnummer 47 32 77 41.

Er du barn eller ung under 13 år og har du problemer, du ikke selv kan klare – også psykiske problemer – har du i Køge Kommune flere muligheder. Du kan læse mere om de forskellige tilbud her.

Nybagte mødre – og eventuelle samboende fædre – som synes tilværelsen som ny forælder er svær, har mulighed for at deltage i gruppeforløbet Efterfødselsgruppen, hvor der er mulighed for samvær med ligestillede og samtaler med en psykolog. Hvis du er interesseret i dette tilbud, skal du tale med din sundhedsplejerske om det.

Kommunens Åben Anonym Rådgivning er for børn, unge og forældre, der har behov for hjælp til familiens trivsel, i tilfælde af misbrug eller sorg/kriser, kan kontaktes på telefon 51 29 33 95.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.