Er du på udkig efter en psykolog i Jyllinge eller Gundsømagle, er du kommet til det rette sted. Se her hvad dygtige psykologer tilbyder af terapi, kurser og foredrag i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Jyllinge'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Jyllinge

Jyllinge ligger i Roskilde Kommune i Region Sjælland. Roskilde Kommune har ca. 84.000 indbyggere, hvoraf de ca. 10.000 bor i Jyllinge. Byen har en smuk beliggenhed med direkte adgang til Roskilde Fjord med udsigt til naturperlen Eskilsø, den eneste beboede ø i Roskilde Fjord. Jyllinge har hele tre havne – 2 lystbådehavne og en mindre fiskerihavn som dog mest bruges af lystfiskere. Jyllinge Sejlklub tilbyder flere former for sejlsport, blandt andet kajak, optimistjoller, surfing og duelighedsprøve – noget for alle aldre. Foruden sejlsport finder man mange andre muligheder for sportsudfoldelser i Jyllinge – diverse boldspil, ridning og gymnastik er bare nogle af tilbuddene, foruden flere tilbud om kulturelle og musikalske aktiviteter. Jyllinge har flere daginstitutioner for de mindste og to folkeskoler. Jyllinge har et indkøbscenter med dagligvare- og specialbutikker foruden sundhedsfaglige erhverv – handelslivet i Jyllinge betjener også den nærliggende, mindre by Gundsømagle. Der er fra Roskilde Kommune fokus på Jyllinge i forhold til nye erhverv – byen har erhvervsmæssige fordele som beliggenheden tæt på Roskilde men med gode muligheder for at udbygge eksisterende erhvervsområder samt planlægning af nye erhvervsområder. Bor du i Jyllinge og har du brug for at finde en psykolog, finder du gode tilbud. Her på Psykologbogen finder du flere dygtige psykologer i dit nærområde, som tilbyder terapi, kurser og foredrag, for private såvel som erhverv.

Herover eller ved at bruge filtrene i menuen til venstre kan du finde psykologer der tilbyder individuel terapi, parterapi, gruppe- og familieterapi.

Søger du gruppeterapi, et kursus eller foredrag for private – måske en gruppe for personer med angst og depression, et kursus i mindfulness eller personlig udvikling – finder du masser af gode tilbud her.

Ønsker du et kursus eller foredrag for erhvervsfolk eller sundhedsfagligt personale – det kan for eksempel være et lederkursus med fokus på håndtering af stress, eller et kursus for personer, der arbejder med børn – kan du se de gode tilbud her.

Kurser for psykologer – efteruddannelse i parterapi, kognitiv adfærdsterapi og uddannelse til stresscoach er bare nogle af tilbuddene – finder du her.

Supervision for psykologer og sundhedsfagligt personale, individuelt eller i grupper, findes her.

 

Kommunale tilbud

Har du eller en af dine pårørende brug for akut hjælp til et psykisk problem kan egen læge eller vagtlægen hjælpe, eller du kan henvende dig til regionens Psykiatriske Akutmodtagelse i Roskilde. Her kan man henvende sig med eller uden lægehenvisning. Det er en god idé at ringe til afdelingen først – telefon 47 32 77 41.

For børn/unge og deres forældre tilbyder Roskilde Kommune Åben Anonym Rådgivning – børn indtil 12 år og deres familie kan ringe på telefon 46 32 33 63, børn i alderen 13-18 år og deres forældre kan ringe på telefon 46 32 11 3

I Roskilde finder du mulighed for psykiatrisk behandling af både voksne, børn og unge mennesker. Der er bl.a. et specialiseret center for spiseforstyrrelser, en hukommelsesklinik, en klinik for liasonpsykiatri, en sexologisk klinik, et kompetencecenter for psykose debuterende samt en klinik for traumatiserede flygtninge.

Ved pludseligt opståede psykiske problemer, som kræver lægehjælp, har du flere muligheder. Du kan henvende dig til egen læge eller vagtlægen, eller Psykiatrisk Akutmodtagelse i Roskilde – ring gerne først på telefon 47 32 77 41.

Roskilde Kommune yder forskellige former får rådgivning og hjælp til børn, unge og deres forældre – deriblandt psykologhjælp, hvis det skønnes nødvendigt. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Unge der har det svært – med skolen, forældrene, kæresten eller noget helt fjerde – kan kontakte Headspace, hvor der altid er en at snakke med. Flere af de frivillige hos Headspace er psykologstuderende, så du er sikret professionel vejledning.

 

 

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.