Er du på udkig efter en psykolog i Ribe, er du kommet til det rigtige sted. se her hvad psykologer tilbyder i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ribe'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ribe

Ribe er en mindre købstand og domkirkeby i Esbjerg Kommune i Region Syddanmark. Af kommunens 115.000 indbyggere bor ca. 8.000 i Ribe. Ribe er Danmarks ældste by, grundlagt omkring år 700. De mange smukke, gamle bygninger i bymidten indbyder til en hyggelig shoppetur i byen hvor man finder to shoppingcentre, masser af gode specialbutikker samt alle de kendte, store supermarkedskæder. Her er restauranter i massevis og for enhver smag, som gerne forkæler ganerne hos både fastboende og de mange turister, som hvert år besøger den idylliske by. Ribe er af et stort britisk rejsesite kåret til 2014’s bedste mindre kendte rejsemål – med god grund; trods byens størrelse er her så meget at se på, at det er en god idé for turister at afsætte flere dage. Nogle eksempler på seværdigeder og oplevelser kunne være Vikingecentreret, Vadehavscenteret, de gamle bygninger med Ribe Domkirke i spidsen eller måske det fantastiske naturfænomen sort sol som er stærenes samling over Vadehavet forår og efterår på vej til og fra de sydligere himmelstrøg. Hvert år håber byen at storkene vil slå sig ned i byen, hvor der er opsat flere reder – så hvis man besøger Ribe om sommeren og har heldet med sig, kan man være heldig at se denne i Danmark sjældne besøgende. I Vadehavet vest for Ribe ligger marskøen Mandø, hvor ca. 35 personer bor fast. Øen er kun tilgængelig med traktorbus gennem vandet eller via en lav grusvej som oversvømmes to gange i døgnet. Øen er måske det roligste sted i Danmark, perfekt til turister som ønsker en afslappet ferie, måske med cykelture ad en af de mange dertil indrettede ruter.

 

Bor du i Ribe og har du brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med dine psykiske problemstillinger, kan du herover eller ved at søge i menuen til venstre finde en psykolog i dit nærområde. Her finder du dygtige psykologer, som tilbyder individuel, par, gruppe- og familieterapi.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag for private – måske en angstgruppe, et forældrekursus eller et kursus i mindfulness, finder du tilbuddene her.

Er du virksomhedesleder og søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i samtaleteknik for ledere, eller et foredrag om stress – kan du se mulighederne her.

En du uddannet psykolog og har du brug for at finde en dygtig psykolog til supervision eller måske efteruddannelse, kan du se tilbuddene her.

Kommunale tilbud

Pykiatrisk Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er en døgnåben afdeling for personer, der har akut brug for hjælp til psykiske problemer. Her er åbent for alle med eller uden lægehenvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse kan kontaktes på telefon 99 44 67 00.

Esbjerg Kommunes Psykologiske Center varetager rådgivning og behandling af børn med psykiske diagnoser, børn og familier i tilfælde af omsorgssvigt samt rådgivning til personer, som arbejder professionelt med disse grupper. Centeret kan kontaktes på telefon 76 16 65 20 eller ved at sende en SMS til 40 30 98 33

For alle unge gravide og mødre under 26 år har Esbjerg Kommune tilbuddet Familiens Hus, hvor man kan møde andre unge mødre samt få støtte og vejledning af blandt andet sundhedsplejerske, jordemoder og psykolog.  

Psykologisk Center Esbjerg er Esbjerg Kommunes afdeling for børn, unge, familier og personer som arbejder med børn, som har brug for støtte og vejledning til forskellige problemstillinger. Du kan læse mere om centerets tilbud her.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.