Søger du psykolog i Nakskov, måske Horslunde, Dannemare eller Sandby, er du landet det rette sted. Se her, hvad psykologer tilbyder i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Nakskov'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Nakskov

Nakskov er den største by på Lolland, beliggende i Lolland Kommune. Byen huser knap 13.000 af kommunens ca. 43.500 indbyggere. Man kommer til Nakskov ad hovedvejen som forbindes til Sydmotorvejen ved Maribo, eller med tog via Lollandsbanen, som har forbindelse til IC tog mod København og Rødbyhavn i Nykøbing Falster. Fra Tårs nord for Nakskov er der færgedrift mellem Lolland og Langeland. Nakskov var i mange år en af Danmarks vigtigste værftsbyer – Nakskov Skibsvæft blev grundlagt i 1916 af ØK – Østasiatisk Kompagni. Her blev det kendte danske skib Jutlandia, som fungerede som hospitalsskib under Koreakrigen, samt flere af DSB’s færger, bygget. I 1987 lukkede værftet. I dag ejes en del af de gamle værftsbygninger af en af nutidens store virksomheder i byen, vindmøllefabrikanten Vestas. Andre af byens store virksomheder er Mill Foods, som blandt andet producerer havregrynsprodukter, og sukkerfabrikken Nordic Sugar. Nakskov huser Danmarks Sukkermuseeum – dyrkning af sukkerroer og fremstilling af sukker har i mere end hundrede år været et af Lollands vigtigste erhverv. I Nakskov Fjord findes en række små øer, hvoraf de tre største; Enehøje, Vejlø og Slotø, er beboede. Nakskov har flere folkeskoler, fri- og privatskoler samt efterskole og gymnasium. CELF – Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster – tilbyder handels- og erhvervsuddannelser.

Bor du i Nakskov og har du brug for at finde en psykolog til individuel terapi, par, gruppe- eller familieterapi, kan du herover se mulighederne, eller søge på specifikke psykiske problemstillinger ved brug af filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter et gruppeforløb, et kursus eller foredrag for private – måske en gruppe for personer med depression eller et forældrekursus – finder du det her.

Virksomhedsledere som søger et kursus eller foredrag til medarbejderne – for eksempel et kursus i stresshåndtering eller måske et foredrag om bedre trivsel på arbejdspladsen – finder mulighederne her.

Er du uddannet psykolog og leder du efter et kursus eller en dygtig psykolog til supervision, finder du tilbuddene her.

 

Lokale tilbud

Nakskov Krisecenter er et tilbud til alle kvinder, som bliver udsat for vold eller trusler om vold. Centeret tilbyder hjælp, personligt eller telefonisk på nummer 54 95 01 06.

Kommunale tilbud

Borgere i Maribo som får brug for akut hjælp til psykiske problemer, kan henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Man kan også kontakte Psykiatrisk Akutmodtagelse i Vordingborg – telefon 55 35 12 10. Afdelingen har åbent hele døgnet. Henvendelse kan ske med eller uden lægehenvisning.

Er du studerende på CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster – og synes du, du drikker for meget eller ryger for meget hash, kan du få hjælp af en misbrugsvejleder igennem projektet Trust U. Ring på telefon 51 29 32 04 hvis du vil vide mere.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Lolland Kommune er et tilbud hvor blandt andet psykologer er ansat til at varetage rådgivning og undersøgelser i forbindelse med børn i skolealderen, som har vanskeligheder af forskellig art. Forældre, værger og personer, som arbejder professionelt med børn, kan kontakte PPR. Du kan læse mere på Lolland Kommunes hjemmeside.

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.