Er du på udkig efter en psykolog i Solrød Strand, er du landet det rigtige sted. Se her, hvad psykologer tilbyder af terapi, kurser og foredrag i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Solrød Strand'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Solrød Strand

Solrød Strand er en Østsjællandsk by i Solrød Kommune i Region Sjælland. Kommunen huser ca. 21.000 indbyggere, hvoraf de ca. 15.000 bor i Solrød Strand, som er en satelitby mellem København og Køge på en strækning, som efterhånden helt er vokset sammen af bebyggede områder. Hele dette område langs Køge Bugt var oprindeligt landbrugsområde med uopdyrkede engområder, anvendt til græsning, ud mod kysten – men efterhånden begyndte man at bygge sommerhuse og senere også villaer og etageejendomme, og således blev strandområderne – i dette tilfælde Solrød Strand - til egentlige byområder, og det er i disse byområder hovedparten af kommunens indbyggere bor. Vest for Solrød Strand løber Køge Bugt Motorvejen, Danmarks mest trafikerede vejstrækning. Motorvejen blev oprindeligt bygget med 6 spor, hvilket man ved indvielsen i 1969 mente var for meget – men nu udvides visse strækninger af motorvejen til 8 spor for at lette trafikken, der tæller op mod 100.000 biler i døgnet. Bor man i Solrød og pendler kan det betale sig at benytte S-toget med mange afgange hver time. Solrød Strand har et stationscenter med mange butikker, heriblandt flere af de større supermarkedskæder, tøjbutikker og liberale erhvervsdrivende. For enden af centergaden finder man Solrød Gymnasium som blev indviet i 1978 og var med til at aflaste Køge Gymnasium, da de store årgange i firserne skulle videreuddannes efter endt folkeskole. Solrød har et stort idrætscenter med svømmehal, hvor mange idrætsforeninger holder til – atletik, karate, ridning, diverse boldspil og handicapidræt er bare nogle af de muligheder man har for sportslig udfoldelse i Solrød. Er man til kulturelle oplevelser findes der i Solrød en biograf, et stort bibliotek, kunst- og hobbyforeninger, aftenskole og meget mere.

Bor du i Solrød Strand er der gode muligheder for at finde en dygtig psykolog som kan tilbyde individuel, par, familie- og gruppeterapi. Se mulighederne herover eller søg på en specifik problemstilling ved at bruge filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller foredrag for private – måske søger du en gruppe til din teenagedatter, eller et kursus for forældre – kan du se mulighederne her.

Erhvervsledere som ønsker at tilbyde medarbejderne et kursus eller foredrag finder også mange gode muligheder i Psykologbogen. Måske ønsker I et kursus i at motivere klienter, eller et intensivt mindfulness kursus. Find det du søger her.

Er du selv psykolog og søger du supervision – måske gruppesupervision – eller efteruddannelse, kan du se tilbuddene her.

 

Kommunale tilbud

Hvis du eller en pårørende får akut brug for hjælp til psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til Psykiatrisk Akutmodtagelse i Roskilde, hvor man også kan henvende sig uden lægehenvisning. Det er en god idé først at ringe til afdelingen på telefon 47327741.

Børn, unge og familier i Solrød Kommune, som har behov for særlig hjælp, heriblandt hjælp til psykiske problemer, har flere muligheder. Læs mere på kommunens hjemmeside her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.