Søger du psykolog i eller i nærheden af Varde? Så er du kommet til det rette sted. Søg efter psykologer med netop de tilbud, du efterspørger i Varde og omegn.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Varde'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Varde

Varde Kommune er en del af Region Syddanmark. Varde Kommune inkluderer ca. 50.000 indbyggere, mens der bor omkring 13.500 personer i selve Varde by.

Varde er med sin korte afstand til Vesterhavet en del af et meget naturskønt område. Dette inkluderer bl.a. 50 km. skøn sandstrand, der løber langs den jyske vestkyst, den smukke Varde Ådal samt porten til Nationalpark Vadehavet, som starter der hvor Varde Å har sit udløb i Ho Bugt.

Varde Kommune har et bredt udbud af kulturelle tilbud, der bl.a. inkluderer teater, biograf og bibliotek samt et godt udvalg af sportslige aktiviteter, med et dertilhørende rigt foreningsliv. Varde har mange gode offentlige tilbud herunder gode daginstitutioner samt en velfungerende helhedsskole.

I forhold til ungdomsuddannelser bryster Varde sig af et samlet uddannelsesmiljø på Campus, som danner rammerne for 10. klasse, det almene gymnasium, HF, handelsskole, handelsgymnasium samt VUC. Varde Kommune byder mange på mange gode jobmuligheder i både små og mellemstore virksomheder, og har derfor et velfungerende erhvervsliv.

Flere psykologer er bosiddende i Varde Kommune, hvor du således finder et bredt udvalg af psykolog behandling både i form af terapi, supervision, krisehåndtering samt undervisning.

Find herover en psykolog i Varde og omegn, der kan hjælpe dig med netop din problemstillinger.

Søger du en psykolog, der tilbyder kurser eller gruppeforløb til private, nær Varde – så klik her

Lokale tilbud

Botilbuddet Søndergade 44

Botilbuddet Søndergade 44 er et tilbud, der henvender sig til unge sindslidende over 18 år. Der arbejdes med en pædagogisk individuel tilpasset tilgang til den enkelte bruger, der tager udgangspunkt i netop dennes muligheder. Tilbuddet kræver visitation fra Varde Kommune.

 

Værestedet Slotsgade

Værestedet Slotsgade er et kommunalt værkstedstilbud til personer med en sindslidelse. Tilbuddet kræver visitation fra Varde Kommune. Herudover har Værestedet Slotsgade en åben cafe, hvor du kan komme lige fra gaden og deltage i uformelt samvær sammen med andre mennesker med sindslidelser eller psykiske vanskeligheder. Cafeen har forskellige aktivitetstilbud, der både inkluderer motion, lysbehandling, skønhedsklinik massagestol, gåture, cykelture. Herudover er der mulighed for at købe sig et måltid mad.

 

Kommunale tilbud

Lokal psykiatrien i Varde: Henvender sig til voksne over 21, der kan komme i behandling gennem henvisning fra egen læge eller gennem psykiatrisk sygehus. Lokalpsykiatrien i Varde retter sig primært til behandling af borgere med psykotiske lidelser, middelsvære til svære depressioner samt manier. Sekundært tilbyder lokalpsykiatrien i Varde behandling af personer med angsttilstande og personlighedsforstyrrelser.

Ved akut opstået behov for hjælp henvises der til Psykiatrisk Akut Modtagelse i Esbjerg, der kan kontaktes på telefon: 79 18 29 62.

Herudover findes der døgnbehandling samt ambulant behandling i psykiatrien Esbjerg-Ribe. Den ambulante behandling er opdelt i et team for affektive lidelser, en klinik for skizofreni, et geronto-neuropsykiatrisk ambulatorium, der varetager behandling af ældres psykiatriske lidelser, samt et mobilteam, der henvender sig til personer, der ikke i forvejen er i psykiatrisk behandling, og hvor det skønnes at hjemmebesøg kan træde i stedet for indlæggelse. Herudover findes et psykoterapeutisk ambulatorium, hvor der bl.a. er fokus på behandling af personer med personlighedsforstyrrelser

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.