Er du bosiddende på Bornholm, og søger du en dygtig psykolog til at hjælpe med dine problemstillinger, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Bornholm'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Bornholm

Bornholm – Solskinsøen – ligger lige midt i Østersøen. Hele Bornholm er samlet i Bornholms Regionskommune med knap 40.000 indbyggere, under Region Hovedstaden. Den største by på Bornholm er Rønne (ca. 14.000 indbyggere), desuden findes en række mindre byer, heriblandt Hasle, Gudhjem, Svaneke og Aakirkeby. Bornholm adskiller sig geologisk fra resten af Danmark blandt andet ved at være en klippeø, hvilket giver øen værdifulde råvarer i form af granit og sandsten – her findes stadig fungerende stenbrud samt et antal museer. På Bornholm finder man fire rundkirker fra middelalderen – hvorfor kirkerne er bygget således ved man ikke helt, meget tyder dog på, at de har skullet fungere som forsvarsværker foruden deres egentlige formål. 20 kilometer nordøst for Bornholm ligger øgruppen Ertholmene, hvoraf kun Christiansø og Frederiksø er beboede – disse blev oprindeligt bebygget som del af et forsvarsværk og hører under Forsvarsministeriet. Tidligere var fiskeri et vigtigt erhverv på Bornholm, men som så mange andre steder i landet er fiskerierhvervet gået en del tilbage. Der fiskes dog stadig fra øen og man kan mange steder købe øens berømte røgede sild. Et af Bornholms vigtigst erhverv i dag er turismen fra det øvrige Danmark, men også fra Sverige, Tyskland og Polen kommer der mange turister til Bornholm. Med god grund; Bornholm har masser at byde på for alle aldersklasser og i alle prisklasser; man kan indlogere sig på hotel, i sommerhus eller på campingplads, bed & breakfast eller vandrerhjem – hvad pengepungen og ens ønsker om komfort ellers dikterer. Det er populært at tage på cykelferie på Bornholm – her er korte afstande og dertil indrettede cykelveje og det er ikke uden grund, Bornholm i folkemunde kaldes Solskinsøen – temperaturerne er mildere og her er flere solskinstimer og mindre regn end i den øvrige del af Danmark – perfekt til udendørsliv!

Bor du på Bornholm og søger du en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du her i Psykologbogen finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger. Se mulighederne herover, eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Privatpersoner på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag – det kan være en forældregruppe eller måske et kursus i stressforebyggelse – kan finde mulighederne her

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et kursus for personer som arbejder med misbrugsbehandling, eller måske et foredrag om mindfulness – kan du se mulighederne her

Er du psykolog og søger du efteruddannelse eller supervision, finder du tilbud her

 

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine nærmeste har akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du kontakte egen læge. Bornholm har ikke en psykiatrisk skadestue, man skal i stedet kontakte den almindelige skadestue på telefon 56 90 93 50 eller vagtlægen.

Bornholms Kommune har forskellige tilbud til børn/unge og deres familier, som har behov for råd, vejledning og hjælp til psykiske problemer. Læs mere på kommunens hjemmeside.   

Borgere, som har brug for hjælp og vejledning til deres sundhed – ikke mindst det psykiske helbred – kan kontakte kommunens Sundhedsvejleder på telefon 56 92 14 40.

Er du elev på Campus Bornholm og har du problemer, du har behov for hjælp til – for eksempel problemer derhjemme, med kæresten eller i skolen, kan du henvises til samtaler med en psykolog. Du skal henvende dig til Studievejlederen på Campus. 

Regionale tilbud

 

Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:

Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.

På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.

Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.

Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.

Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.