Er du på udkig efter en psykolog i Faxe, er du kommet til det rette sted. Se her dine muligheder for terapi i dit lokalområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Faxe'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Faxe

Faxe – indtil kommunesammenlægningen i 2007 stavet Fakse – ligger i Faxe Kommune i Region Sjælland. Byen er den næststørste i kommunen med knap 4.000 indbyggere, hele kommunen tæller ca. 35.000 indbyggere. Faxe er en hyggelig lille by – her er de butikker, der skal være – supermarkeder, banker, frisører og et mindre antal specialbutikker. På Vinkældertorvet midt i byen finder man en skulptur der forestiller de to fra nordisk mytologi kendte heste, Rimfaxe og Skinfaxe – fordi ordet ”faxe” i middelalderen betød hestemanke. Lige uden for byen ligger en af byens store virksomheder, Faxe Kalkbrud, som producerer kalk til mange forskellige formål. I en del af det store kalkbrud, som nu er nedlagt, finder man Geomuseum Faxe – faktisk et mange millioner år gammelt koralrev, hvor man kan være heldig at finde fossiler – eller måske tage en svømmetur i det klare vand i en af områdets søer. Det er takket være kalkproduktionen, at der i slutningen af 1800-tallet blev anlagt en jernbane mellem Faxe og udskibningsstedet Faxe Ladeplads. Få år senere åbnede en jernbane fra Køge via Hårlev til henholdsvis Faxe og Rødvig, den bane der i dag hedder Østbanen. En anden af byens store arbejdspladser er bryggeriet – tidligere Faxe Bryggeri, nu Royal Unibrew, som blandt andet producerer læsekdrikken Faxe Kondi – kendt af enhver fodboldinteresseret på grund af deres sponsorater. Den verdenskendte slikproducent Haribo Lakrids har hovedsæde og produktion i Faxe. Faxe har en god beliggenhed tæt på Sydmotorvejen og kommunen har da også en række tiltag, som skal lokke nye virksomheder til byen. Et af de erhverv, som er i fremgang i området, er psykologfaget og du finder således mange gode tilbud, hvis du bor i Faxe eller omegn og har brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger.

Søger du en psykolog til individuel terapi, parterapi, gruppe- eller familieterapi, finder du mulighederne herover eller ved at søge på en specifik problemstilling i menuen til venstre.

Er du privatperson og på udkig efter gruppeterapi eller måske et kursus eller et foredrag – for eksempel et forældrekursus eller en gruppe for stressramte – findes tilbuddene her.

Kurser og foredrag for erhvevsfolk og sundhedsfagligt personale – eksempelvis kurser i kognitiv terapi for pædagoger eller et kursus i stressforebyggelse for ledere – findes her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse – ACT, mindfulness, hypnose, parterapi og mange flere spændende kurser finder du her.

Supervision for psykologer og sundhedsfagligt personale – individuelt eller i gruppe – finder du her.

Kommunale tilbud

Region Sjællands Psykiatriske Akutmodtagelse i Vordingborg er en døgnåben afdeling for alle, der har et akut opstået psykisk problem. For at få den bedst mulige behandling, er det en god idé at ringe til afdelingen først – telefon 55 35 12 10.

Faxe Kommunes Familieafdeling tilbyder rådgivning og psykologsamtaler til børn, unge og deres familier. Henvendelse er gratis og anonym og der sker ingen registrering. Afdelingen kontaktes på telefon 30 50 86 25.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.