Søger du en psykolog i Køge eller omegn, er du landet det rigtige sted. Her finder du psykologer, der tilbyder terapi til privatpersoner og erhverv.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Køge'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Køge

Køge har knap 36.000 indbyggere og ligger i Køge Kommune (godt 58.000 indbyggere) i Region Sjælland. Byen ligger i bunden af Køge bugt i det østlige Sjælland. Byen kan næsten betegnes som en forstad til København, da der er bebyggelse stort set hele vejen mellem Køge og København langs Køge Bugt Motorvejen. Byen er et trafikknudepunkt for hele regionen, med flere store motorveje, S-tog til og fra København og regionaltog til Roskilde og Næstved, samt mindre tog til Rødvig og Fakse Ladeplads på Stevns. Køge Havn er en stor industrihavn med færgeforbindelse til Bornholm. Køge er en gammel købstad med en idyllig bymidte, med mange gamle bindingsværkshuse, der kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Omkring det store torv udgår flere gågader med masser af butikker og restauranter. Af seværdigheder bør nævnes Køge Skitsesamling, hvor blandt andet Dronning Margrethe har udstillet sin kunst, Køge Museum samt byens vartegn, Sankt Nicolai Kirke – som i øvrigt er den kirke, der ses udefra i TV-serien Matador, blandt andet ved Ellen Skjerns bryllup. Omkring byen finder man masser af smuk natur, ikke mindst Køge Ås, et fredet område hvor Køge Å snor sig smukt mellem bakkerne, her er skove og marker, og her finder man den flotte gamle herregård Gammelkjøgegaard med den nærliggende Claras Kirkegaard, hvor Grundtvig ligger begravet.

Flere store virksomheder har hovedsæde i Køge, Junckers Industrier og supermarkedskæden Netto som to af de største. På grund af den rigtig gode infrastruktur er byen et populært sted at lægge sin virksomhed, hvilket samtidig gør byen til et eftertraget sted at bosætte sig – tæt på København men stadig med mulighed for at finde en bolig, der er til at betale. Desuden har byen mange uddannelsesinstitutioner – gymnasium, erhvervs- og handelsskole, og for de, der vil videreuddanne sig, byder Køge på blandt andet zoneterapiuddannelse, og Erhvervsakademi Sjælland har her en afdeling for blandt andet uddannelse som multimediedesigner og flere økonomuddannelser.

Bor du i Køge, og får du brug for at tale med en psykolog til individuel, par- eller familieterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag – for eksempel et forældrekursus eller en sorggruppe, finder du det her.

Virksomhedsledere, der søger et kursus eller foredrag til sine medarbejdere – måske et foredrag om misbrug, eller et kursus i mindfulness – kan finde muligheder her.

Er du psykolog på udkig efter supervision eller efteruddannelse, finder du lokale tilbud her.

 

Lokale tilbud

Elever på Køge Gymnasium har mulighed for at tale med en psykolog, hvis livet er svært. Samtaler med psykologen bliver ikke registreret. Psykologen kan kontaktes på telefon 24 62 89 04 – du må gerne sende en SMS.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende har akut behov for hjælp til psykiske problemer, kan du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan henvise dig til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser, hvor du også kan henvende dig uden forudgående henvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse på Roskilde Sygehus har telefonnummer 47 32 77 41.

Er du barn eller ung under 13 år og har du problemer, du ikke selv kan klare – også psykiske problemer – har du i Køge Kommune flere muligheder. Du kan læse mere om de forskellige tilbud her.

Nybagte mødre – og eventuelle samboende fædre – som synes tilværelsen som ny forælder er svær, har mulighed for at deltage i gruppeforløbet Efterfødselsgruppen, hvor der er mulighed for samvær med ligestillede og samtaler med en psykolog. Hvis du er interesseret i dette tilbud, skal du tale med din sundhedsplejerske om det.

Kommunens Åben Anonym Rådgivning er for børn, unge og forældre, der har behov for hjælp til familiens trivsel, i tilfælde af misbrug eller sorg/kriser, kan kontaktes på telefon 51 29 33 95.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.