Søger du efter en psykolog i Skive eller måske i byerne omkring, så er du kommet til det rette sted. Find herunder en psykolog, som kan hjælpe dig med netop din problemstilling.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Skive '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Skive

Skive med ca. 20.000 indbyggere ligger i Skive Kommune i Region Midtjylland. Hele kommunen tæller ca. 48.000 indbyggere. Skive Kommune, som dækker halvøen Salling, har 190 kilometer kystlinje i Limfjorden.Desuden har Karup Å har sit udløb ved havnen i Skive.Egnen byder på både strand og skov, og dermed masser af naturoplevelser. Ikke mindst er lystfiskeri i Karup Å, Limfjorden og put-and-take søer, populært i området. Andre aktiviteter på vandet, som for eksempel windsurfing, sejlads med lystbåde og dykning er ligeledes populært i Skive. Og for de små er der masser af børnevenlige strande.Kulinarisk byder området på de berømte store Limfjordsøsters, en art, der tidligere fandtes i store dele af Europa, men på grund af sygdomme og forurening er gået stærkt tilbage i de fleste af dens andre habitater, og Limfjorden er nu et af de meget få steder i Europa, man kan finde denne eftertragtede spise.

Skive Kommune har en lav arbejdsløshedsprocent, og erhvervslivet har gode kår. Kommunen har mange velfungerende folkeskoler, og for unge, der ønsker uddannelse efter folkeskolen, er der flere gode muligheder i Skive. Gymnasium, Teknisk Skole, VIA University College, der i Skive tilbyder læreruddannelsen, Krabbesholm Højskole, der tilbyder kunstneriske fag, er bare nogle af de muligheder, der lokalt er for at uddanne sig.

Skive har en hyggelig bymidte med masser af specialbutikker, kædeforretninger og supermarkeder, alt inden for gåafstand. Det er også en by, hvor kulturen blomstrer – foruden større, etablerede kulturtilbud som Kulturcenter Limfjord, finder man mange mindre gallerier ofte drevet af kunstneren selv. Egnen har flere museer, der på hver deres vis fortæller om lokale emner – sågar findes der et museum for travhesten Tarok, der var danskernes darling i 70’erne. Er man til sportslige udfoldelser, har Skive meget godt at byde på foruden aktiviteter på vandet; ridning, gymnastik, judo, foruden alle de gængse boldspil er rigt repræsenteret. At kommunen gør noget for idrætten ses også ved, at Dansk Idrætsforbund i 2013 kårede kommunen som Danmarks Bedste Idrætskommune.

Bor du i Skive eller omegnen, og får brug for at tale med en dygtig psykolog, findes der gode muligheder. I Psykologbogen kan du finde psykologer til individuel, par- og gruppeterapi. Find en psykolog herover, eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Søger du en gruppe, et kursus eller et foredrag – måske en sorggruppe – finder du tilbud her.

Er du virksomhedsleder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere, kan du finde tilbud her.

Er du psykolog og på udkig efter supervision eller efteruddannelse, finder du det her.

Kommunale tilbud

Børn, unge og familier i Skive Kommune kan henvende sig til kommunens Åbne Anonyme Rådgivning på telefon 99 15 56 47 eller 99 155 643.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) for børn, der trives dårligt –i skolen/institutionen, børn med handicap mm. – kan kontaktes via barnets dagtilbud eller skole.

For elever på Skive Gymnasium kan Studievejlederen henvise til samtaler med en psykolog.

Ligeledes kan studerende på VIA University College, hvis der er behov, henvises til samtaler med en psykolog via Studievejledningen.

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.