Find psykolog i Region Sjælland

Vælg byer

Borup
Dinanalund
Faxe
Haslev
Holbæk
Højby
Jyderup
Jyllinge
Kalundborg
Korsør
Køge
Maribo
Nakskov
Nykøbing Falster
Næstved
Præstø
Ringsted
Roskilde
Slagelse
Solrød Strand
Sorø
Stege
Store-Heddinge
Viby Sjælland
Vordingborg
Søborg

Om regionen

Region Sjælland dækker kommunerne Faxe, Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg.

Regionens hovedopgaver er, udover drift af sygehusene i regionen, psykiatri/sociale tilbud, trafikplanlægning samt bekæmpelse af jordforurening. Den enkelte borger vil dog primært komme i kontakt med regionen via hospitaler og de sociale/psykiatriske tilbud.

Regionen, der udover det meste af Sjælland også dækker Lolland, Falster, Møn samt en række mindre øer, er sammensat af mange forskellige miljøer, både større og mindre byer samt landmiljøer. Der har tidligere været en tendens til at koncentrere uddannelse og erhverv i regionen omkring de større byer i den nordlige del af regionen, hvilket man aktivt i regionen gennem Vækstforum Sjælland forsøger at ændre på ved med forskellige tiltag, ofte i samarbejde med EU, at øge uddannelsesniveauet i hele regionen samt at øge orientering mod udlandet. Ikke mindst forventes det at Femern-forbindelsen vil hjælpe med at styrke de sjællandske virksomheders muligheder for eksport.

Desuden satser regionen stærkt på turisme, regionen et stort potentiale indenfor kulturhistorie, naturoplevelser og fødevarer. Blandt andet arbejder man med at undersøg mulighederne for vinproduktion i regionen.

Der er mange uddannelsesmuligheder i regionen, både grunduddannelser, efterskoler, højskoler og videregående uddannelser, med blandt andet Roskilde Universitet, som tilbyder mangfoldige humanistiske fag.

Regionen har mange smukke, gamle købstæder, der byder på masser af shoppingmuligheder, og seværdigheder som f.eks. Roskilde Domkirker og Vikingeskibsmuseet, Sagnlandet Lejre, BonBon-land, Geocenter Møn og Lalandia. Her er noget for enhver – hvad enten man er til de naturskabte eller de menneskeskabte oplevelser. Region Sjælland har således masser af gode muligheder for både uddannelse og erhverv og et af erhvervene i fremgang i regionen er psykologbranchen. Er du bosiddende i Region Sjælland og har du brug for at finde en dygtig psykolog at tale med, finder du her mange gode tilbud. Her i Psykologbogen kan du finde psykologer som tilbyder terapi til både individuelle, par, familier og virksomheder.

I Psykologbogen finder du ligeledes tilbud om grupper, foredrag og kurser henvendt til private. Måske er du på udkig efter en sorggruppe eller en gruppe til din teenagedatter – du finder et overblik over gruppeforløb nær dig her.

Søger du en psykolog, der kan holde et foredrag på din arbejdsplads om f.eks. stress – eller har din virksomhed brug for et kursus eller måske coaching, finder du overblik over de kurser og foredrag, der tilbydes i Region Sjælland her. Får en eller flere medarbejdere brug for at tale med en psykolog i en krisesituation, som for eksempel sygdom, ulykker eller fyring, kan du ligeledes i Psykologbogen finde en dygtig psykolog, der kan tilbyde hjælp.

Er du selv psykolog, læge, socialrådgiver eller har en anden sundhedsuddannelse, kan du i Psykologbogen finde psykologer der tilbyder grupper, efteruddannelse og supervisionsforløb her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.