Søger du en dygtig psykolog i Frederikshavn, er du kommet til det rette sted. Her kan du se, hvad psykologer tilbyder af samtaler, grupper og kurser i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Frederikshavn '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Frederikshavn

Frederikshavn er den største by i Frederikshavn Kommune i Region Nordjylland. Kommunen har i alt ca. 57.000 indbyggere, hvoraf de godt 23.000 bor i Frederikshavn. Byen ligger ud til Kattegat, i den østlige del af Nordjylland. Byen var i mange år kendt som værftsby, men som skibsværfter i så mange andre danske byer, måtte værftet i 1999 dreje nøglen om. I dag rummer værftsområdet Frederikshavn Maritime Erhvervspark, hvor 80 virksomheder har kontorer, lager og produktion. Frederikshavn er desuden kendt for Søværnets Flådestation – i hele flådens 400-årige historie har Frederikshavn været en vigtig by – i dag findes her blandt andet uddannelsescenter for Søværnets personale. Flådestationen er en af byens største virksomheder med mere end 1800 ansatte. Fra Frederikshavn går færger til Læsø, Norge og Sverige. Desuden har området her altid været genstand for fiskeri – så Frederikshavn må i den grad siges at være en havneby i ordets fornemste betydning.

Frederikshavn byder på masser af butikker i den 2 kilometer lange gågade – her er noget for alle – tøj og sko, lokale specialiteter og kunsthåndværk, foruden alle de større dagligvarekæder. For børnefamilier har kommunen pasningsgaranti for de mindste, og flere skoletilbud, både offentlige og private. De unge kan vælge gymnasium, handels- og erhvervsskoler, heriblandt Martec, som tilbyder maritime grund- og efteruddannelser. Bor man i Frederikshavn er man måske langt fra landets hovedstad, men her er alt, hvad hjertet begærer i form af boliger, natur, kultur og idrætstilbud. I folkemunde er byen gået fra ’værftsby til værtsby’, hvilket betyder, at det er turismen som erhverv, man nu satser på. Her er da også rigtig gode muligheder for turister med campingpladser, hoteller og store sommerhusområder. Man kan vælge skønne naturoplevelser og lokal gastronomi; Bangsbo med et stort besættelsesmuseum, fortanlæg og botanisk have, den gamle herregård Knivholt, hvor man kan se, hvordan vores forfædre levede eller gå en tur i den smukke have, gallerier med kunst og kunsthåndværk, og løber man tør for muligheder er man ikke langt fra et af Danmarks mest elskede naturområder, Skagens Gren.

Bor du i Frederikshavn, Sæby, Skagen eller i den øvrige del af Frederikshavn Kommune, og søger du en psykolog til at hjælpe med dine psykiske problemstillinger, finder gode muligheder i Psykologbogen. Søger du individuel terapi, par terapi eller gruppe/familieterapi, kan du se mulighederne herover, eller søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter gruppeterapi eller et kursus for private – for eksempel et foældrekursus, eller en gruppe for personer, der lider af angst, finder du mulighederne her.

Erhvervsledere som søger kursus eller foredrag til virksomhedens medarbejdere – måske et kursus for pædagoger, eller et foredrag om misbrug – finder du tilbuddene her.

For psykologer, der søger supervision eller efteruddannelse, findes lokale tilbud her. 

Kommunale tilbud

Kvinder med og uden børn, som bliver udsat for fysisk og psykisk vold, kan henvende sig til Frederikshavn Krisecenter. Krisecenteret kan kontaktes på telefon 98 45 88 75.

Børn/unge og familier, der har forskellige psykiske problemer, har flere muligheder i Frederikshavn Kommune. Læs mere på kommunens hjemmeside. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.