Find en psykolog i Sorø herunder og få professionel og hurtig hjælp.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Sorø'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Sorø

Sorø kommune i Region Sjælland ligger smukt placeret midt i den skønne, midtsjællandske natur. Kommunen har ca. 30.000 indbyggere, og hovedbyen er købstaden Sorø, omkranset af søer til alle sider. Herudover dækker kommunen mindre byer som Ruds Vedby, Dianalund og Stenlille samt en del mindre landsbyer.

Sorøs historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor byen på grund af det allerede eksisterende Sorø Akademi blev grundlagt af Biskop Absalon, som senere grundlagde København.

Der er i Sorø talrige seværdigheder og andre kulturelle tilbud.. Akademiet med den smukke have og Klosterkirken, bådfart på søerne og flere museer der kan fremvise både lokalhistorie og kunst. Der er også masser af gode tilbud hvis du interesserer dig for litteratur, musik og teater. Hvert år til Kyndelmisse i starten af februar iklædes bymidten et helt specielt lys, og lysets genkomst fejres med talrige arrangementer, blandt andet fakkeltog og fællesspisning.

Selvom man ikke kan benægte, at Sorø er ”ude på landet”, ligger byen optimalt - tæt på motorvejen og med gode togforbindelser til Odense og København, hvilket gør byen attraktiv for borgere, der ønsker at bo omgivet af naturen og måske også billigere end i de store byer. Kommunen har pasningsgaranti, flere skoletilbud i form af både privat- og folkeskoler, og Sorø Akademi, der fungerer som både kost- og dagskole tilbyder 10. klasse samt gymnasieuddannelse.

Byen er en handelsby med alle de butikker, du har brug for, i den hyggelige bymidte. Her finder du også et væld af restauranter i alle prisklasser.

Har du lyst til sport, finder du i Sorø alle former for boldspil, gymnastik, søsport med flere, og der er masser af naturoplevelser for alle aldre lige om hjørnet.

Bor du i Sorø og får brug for en dygtig psykolog til individuel, familie- eller parterapi, kan du ved at bruge filtrene til venstre heorver finde en psykolog, der kan hjælpe dig med dine problemstillinger

Du kan i Psykologbogen finde tilbud om grupper, kurser og foredrag til private i eller omkring Sorø – søger du for eksempel en gruppe om angst, eller et foredrag om stress, findes det her.

Er du leder af en virksomhed, og søger du en psykolog til for eksempel at holde et foredrag eller hjælpe i en krisesituation, kan du finde en dygtig psykolg her

Er du selv psykolog og på udkig efter en psykolog, der kan yde efteruddannelse og supervision, klik her

 

 

 

 

Kommunale tilbud

I tilfælde af, at du får brug for hjælp til et pludseligt opstået psykisk problem, kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten, eller du kan kontakte en af Region Sjællands Psykiatriske Akutmodtagelser. Den nærmeste findes i Slagelse og har telefon 58 55 93 03.

Sorø Kommunes Åben Anonym Rådgivning yder uforpligtende samtaler til børn, unge og deres forældre i tilfælde af skilsmisse, vold, mobning osv. Socialrådgiveren som forestår samtalen har mulighed for eventuelt at henvise til en psykolog.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) er psykologisk rådgivning for børn/unge og deres forældre. Rådgivningen kan dreje sig om udvikling og trivsel, i skolen/institutionen eller hjemmet eller lignende. Desuden har alle skoler og institutioner i kommunen tilknyttet en psykolog. 

Har du tanker om eller har forsøgt at begå selvmord, kan du henvende dig til en af regionens Klinikker for Selvmordsforebyggelse på telefon 58 55 90 90 (voksne) eller 47 32 79 99 (børn og unge under 18 år). Bemærk at der er begrænset telefontid – i akutte tilfælde skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.