Søger du psykologhjælp i Rudkøbing eller Langeland i øvrigt, er du kommet til det rigtige sted. Se her, hvad psykologer tilbyder i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Rudkøbing'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Rudkøbing

Rudkøbing er Langelands største by, beliggende i Langeland Kommune i Region Syddanmark. Der bor ca. 4.500 mennesker i Rudkøbing og knap 13.000 i Rudkøbing Kommune. Rudkøbing har en idyllisk bymidte med mange gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Her finder man masser af muligheder for shopping i byens mange butikker. Rudkøbing har et væld af restauranter i alle prisklasser og for enhver smag. Havnen i Rudkøbing fungerer som fiskeri- og erhvervshavn såvel som lystbådehavn. Fiskerihavne er især præget af småbåde og joller og de gamle fredede garnskure på havnen bidrager til idyllen. Fra Rudkøbing Havn er der færgeforbindelse til øen Strynø. Fra Rudkøbing er der forbindelse til Svendborg på Fyn via øerne Siø og Tåsinge. Tværs over Langeland, 8 kilometer fra Rudkøbing ligger den lille havneby Spodsbjerg, hvorfra der er færgeforbindelse til Tårs på Lolland. I Rudkøbing ligger Sundhedshus Langeland, hvor man udover diverse sundhedsfaglige tilbud finder jobcenter og ungerådgivning, foruden en privatpraktiserende psykolog. Der er et stort ønske om at fremme erhvervslivet på Langeland, hvor især turisterhvervet er i fremdrift. Her findes masser af muligheder for gode ferieoplevelser – en pæn håndfuld museer; heriblandt et apoteksmuseum, et koldkrigsmuseum på det nedlagte Langelandsfort samt et museumsskib. På det sydlige Langeland findes et reservat med vildtlevende heste. Et erhverv i fremgang i det Sydfynske område er psykologfaget, som er repræsenteret både på Langeland og i Svendborg.

Har du brug for at finde en psykolog i dit nærområde, som kan tilbyde terapi – individuel terapi eller par, familie- eller gruppeterapi – kan du herover finde en dygtig psykolog, eller du kan søge ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Søger du en gruppe, et kursus eller foredrag for private – måske en gruppe for personer med stress/depression, eller måske søger du et kursus i at styrke forældrerollen – finder du tilbuddene her.

Er du virksomhedsleder på udkig efter et kursus eller et foredrag til dine ansatte – for eksempel et kursus i kognitiv terapi for pædagoger, eller et kursus i håndtering af stress for virksomheder – kan du se mulighederne her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse – i parterapi, mentalisering, mindfulness eller et andet spændende emne – finder du mulighederne her.

Psykologer og andre sundhedsuddannede, som søger supervision – individuelt eller i gruppe – kan se tilbud fra dygtige psykologer her

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får et pludseligt opstået psykisk problem eller har en psykisk lidelse, som pludseligt forværres, kan du uden for egen læges åbningstid rette henvendelse til Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse – den nærmeste ligger i Odense. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 58 eller 65 41 41 57.

Børn, unge og deres familier har forskellige muligheder for at få støtte og eventuelt samtaler med en psykolog, hvis et problem er gået i hårdknude, hvis barnet eller den unge for eksempel ikke trives i familien eller institutionen. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.