Er du på udkig efter en psykolog i Aalborg Kommune, måske i eller omkring Nørresundby, Svenstrup, Nibe, Vodskov, Klarup, Gistrup, Storvorde, Vestbjerg, Frejlev eller Aalborg? Så er du kommet det rigtige sted hen, find en psykolog her.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Aalborg '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Aalborg

Aalborg Kommune er landets 3. største med ca. 200.000 indbyggere og er en del af Region Nordjylland. Aalborg ligger i et naturskønt område ved Limfjorden, hvor du både finder store grønne områder samt det dejlige miljø ved Østkysten. Naturen i omkring Aalborg indbyder både til ro og afslapning samt aktive udfoldelser såsom gode vandreture eller en tur rundt på mountainbiken. Aalborg har derudover et varieret kulturliv, der både appellerer til de kunst-og teaterinteresserede samt til børnefamilierne, der bl.a. kan tage en tur i tivoli eller i zoologisk have. Derudover byder Aalborg på flere gastronomiske oplevelser, bl.a. på byens nye havnefront, der emmer af storbystemning. Havnefronten byder udover flere restauranter også på en flot udsigt, smuk arkitektur og nye aktivitetsmuligheder samt det ombyggede kræftværk Nordkraft, som er et nyt og spændende kultur- og aktivitetshus.

Aalborg er karakteriseret ved et erhvervsliv i vækst og i Aalborg Kommune er der over 100.000 arbejdspladser. Bl.a. er der meget fokus på iværksættere og kommunen tilbyder bl.a. iværksætterkursus og har i det hele taget meget fokus på at gøre Aalborg til attraktivt sted at drive sin virksomhed fra.

Aalborg har i løbet af de seneste år fået sat skub i sit image som en attraktiv studieby og har oplevet en stigende tilgang af unge studerende, hvilket har resulteret i der er kommet flere nye uddannelser til, øget optag og flere unge mennesker i byen. Op mod 10 % af byens indbyggere er nu studerende. Psykologistudiet er også populært i Aalborg, og hvert år uddannes mange nye psykologer herfra. Mange psykologer ønsker efter uddannelsen at blive i eller omkring Aalborg, og der er således et godt udvalg af psykologer i Aalborg. De faglige kompetencer kan forventes at være høje blandt psykologerne i byen, og mulighederne for faglig sparring og efteruddannelse er derfor gode her.

Du finder i og omkring Aalborg mange gode psykologfaglige tilbud, som kurser og foredrag, og terapeutiske gruppeforløb. Du kan se, hvad der aktuelt udbydes her

Hvis du er på udkig efter en psykolog til terapeutiske samtaler, enten individuelle, eller som familie eller par, så kan du finde en psykolog, som kan hjælpe dig med netop din problemstilling her

Kommunale tilbud

I tilfælde af et pludseligt opstået psykisk problem skal man som udgangspunkt henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan henvise til regionens Psykiatriske Skadestue på Aalborg Sygehus. Vagtlægen i Region Nordjylland har telefon 70 150 300. 

Er du elev på Aalborghus Gymnasium eller Aalborg Katedralskole, kan du under visse omstændigheder få samtaler med en psykolog tilknyttet skolen. Du kan få mere at vide hos din studievejleder. Hasseris Gymnasium har ligeledes tilbud om psykologsamtaler til eleverne. Psykologen kan træffes på telefon 20 66 71 77. 

Aalborg Kommune har forskellige tilbud til børn, unge og deres familier, som har behov for støtte og vejledning – du kan læse mere på kommunens hjemmeside. 

Fagcenter for ADHD og autisme er et tilbud under Aalborg Kommune, hvor børn, voksne og ældre kan få hjælp og støtte til at tackle deres vanskeligheder. Centret har bl.a. tilbud om børnehave, aflastningsafdelinger, beskæftigelsesmuligheder samt forskellige vejledningsmuligheder.

Aalborg Kommunes Fagcenter for Socialpsykiatri tilbyder specialiserede tilbud til socialt udsatte borgere eller borgere med psykisk sygdom. Overordnet set har Fagcenter for Socialpsykiatri som mål at hjælpe disse borgere med at leve så selvstændig en tilværelse som overhovedet mulig og give den enkelte oplevelsen af at komme videre med sit liv. Her finder du bl.a. botilbud, bostøtte, dag- og beskæftigelsestilbud, opsøgende støtte samt akuttilbud.

 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.