Find herunder en psykolog i Rønde som kan hjælpe med netop din problemstillingRønde er en by i Syddjurs Kommune i Region Midtjylland.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Rønde '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Rønde

Rønde er en by i Syddjurs Kommune i Region Midtjylland. Syddjurs Kommune har knap 42.000 indbyggere. Byen ligger på det naturskønne Djursland, 33 kilometer fra Århus, og bare 11 kilometer fra Aaarhus Lufthavn i Tirstrup, hvorfra der afgår fly til mange Europæiske destinationer.

Byen ligger smukt med udsigt over Århusbugten, og fra byen er der kun få kilometer til vandet med dejlige badestrande og gode muligheder for lystsejlads.

Tæt på byen ligger Nationalparken Mols Bjerge i et område, der har været beboet og opdyrket i tusindvis af år. Nationalparken er kun en af mange seværdigheder i området, der blandt andet også byder på dyreparkerne Ree Park og Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland, Kalø Slotsruin, byen Ebeltoft med historiske bygninger, Glasmuseet og Fregatten Jylland – der er mange gode grunde til, at området hvert år besøges af rigtig mange turister – og det årlige antal af turister i kommunen er stærkt stigende, hvilket selvfølgelig betyder en stigning i antal arbejdspladser.

Erhvervsmæssigt er kommunen med fremme på mange fronter. Blandt andet har man igangsat et projekt i samarbejde med Studenterhus Aarhus, hvor man formidler kontakt mellem virksomheder og studerende fra videregående uddannelser, med henblik på for eksempel projektopgaver eller praktikforløb.

Udover to folkeskoler kan Rønde byde på en privatskole, flere højskoler samt Rønde Gymnasium, som også tilbyder kostskole.

Hvad angår shopping kan Rønde byde på lidt af hvert, fra supermarkeder og isenkræmmere til blomsterbutikker og sportsforretninger. Desuden kan byen byde på spisesteder i alle kategorier, fra pizza over indisk og kinesisk mad, til det traditionelle danske køkken.

Kultur og idræt har gode kår i byen, Rønde Bibliotek udstiller lokale kunstnere og byder på foredrag af spændende personligheder, og fodbold, løb og kajaksejlads er populære idrætsgrene hos både unge og voksne borgere.

Bor du i Rønde og får brug for at finde en dygtig psykolog til individuel, familie- eller parterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en psykolog, der kan hjælpe dig med dine problemstillinger.

Du kan i Psykologbogen finde tilbud om grupper, kurser og foredrag til private – søger du for eksempel en stressgruppe eller et foredrag om angst, findes det her.

Er du virksomhedsleder og søger tilbud om for eksempel kan stresshåndtering og coaching til medarbejderne, kan du her finde tilbud, der passer til Jeres behov.

Psykologer på udkig efter supervison eller efteruddannelse kan finde tilbud her.

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.